Jump to content

Recommended Posts

Posted

esti roman daca... click pe sagetzica pana va plictisiti

https://www.facebook.com/ApostoliiDreptatii/photos/a.572818326081647.140414.552355221461291/590657940964352/?type=1&theater

sunt cateva foarte tari

atunci cand intalnesti cetateni straini, te comporti inferior si razi la toate glumele lor rasuflate

lool

esti raman daca te trage curentul si te deochi :lol:  :lol:

Posted

Cretinism Bogdane.

Aerul conditionat il setezi la maxim 10 grade diferenta fata de afara, hai 15 daca-s 40 de grade.

Si ii dai drumul de dimineata, sa nu se simta ca merge violent si baga foarte rece.

Eu in masina il las la 22-25grade. Sub 22 niciodata.

La servici am parte de cretini. Pai si normal ca iti e frig, cand ca femeie, vii cu un maieu larg de ti se vede sutienul si ti se betoneaza sfarcurile.

Posted

Am si eu in cealalta locuinta. Mana cereasca era dupa o zi de lucru si 28 de grade in casa. Ti se facea pwla bastonas ca la bazin.

Unde locuiesc acum n-am, il regret putin, dar nu se face asa cald ca dincolo.

Posted

aerul condiționat te poate îmbolnăvi.chiar foarte urât

dar nu de la frig,ci de la bacteriile care se dezvoltă în interiorul sistemului și după aia sunt împrăștiate în aer

Posted (edited)

aerul condiționat te poate îmbolnăvi.chiar foarte urât

dar nu de la frig,ci de la bacteriile care se dezvoltă în interiorul sistemului și după aia sunt împrăștiate în aer

pe acelasi principiu nu ar trebui sa te imbolnaveasca si caldura? ( in masina ma refer)

Edited by viper05
Posted

m am referit la unitățile de aer condiționat din clădiri.au nu știu ce filtre care dacă nu se schimba la timp pot apare probleme

Posted

lol, numai mie imi aduce aminte melodia asta de Mircea Radu?

mi-a traumatizat ala toata copilaria cu Din Dragoste, sa nu va mirati de ce par dereglat.