Jump to content

Recommended Posts

Posted

nu e, totusi bbc e televiziune de stat si nu vad cum si-ar creste audienta daca ala e suspendat

nu la asta ma refer.show ul e anulat temporar sa zicem,se impaca aia,revin si audienta creste

e normal

Posted

Microsoft a confirmat că renunţă la Internet Explorer şi va lansa un nou browser cu un nou nume. Project Spartan este doar numele de cod al produsului cu care Microsoft speră să ajungă pe locul întâi în materie de navigare pe internet.

Posted

Aha. Nu au fost in stare de IE, acum renunta la el si fac altul.

Probabil la fel de prost.

Nu inteleg de ce nu renunta la tot ce fac prost si sa faca ceea ce fac ei bine: Office... Wait...cam atat.  :lol:

Posted

Aha. Nu au fost in stare de IE, acum renunta la el si fac altul.

Probabil la fel de prost.

Nu inteleg de ce nu renunta la tot ce fac prost si sa faca ceea ce fac ei bine: Office... Wait...cam atat.  :lol:

bai...eu folosesc windows ca sistem de operare, deci pentru mine si Windows este ceva bun de la ei.

banuiesc ca tu folosesti linux.

Posted (edited)

Nu. Tot win...chiar 7. Ba chiar cu licenta..toate, de la XP pana in prezent. Adica 8.1.

Daca suita office era si pentru linux, foloseam linux.

Ma rog, acum folosesc OFFICE 356, pentru ca inainte, Office Professional Edition costa cat un E46 sh.

Edited by claudiusnc
Posted

da' ce aveti cu 8.1? eu am 8.1 (oem cu licenta) si merge foarte bine, nu s-a blocat niciodata nimic, nu a crapat, nu merge nimic greu, totul e ok.

Posted

Il am pe un PC instalat si merge uneori greu, imi tine HDD in 100%, nush ce mmasii scrie sistemul pe el, nu am stat sa fac debug.

Eu am win 7 64 si sunt multumit de el, desi si asta cand isi face update, nu mai poti folosi laptopul.

Posted

Daca la office e baiul, open office a fost gratis pe linux dintotdeauna.

fiecare e cu necazurile lui, daca e sa fim corecti. Vrea cineva sa fie in siguranta, sa traga cablul ala de internet din pc/mac si gata :))).