F&F Posted June 14, 2014 Report Posted June 14, 2014 Stiati ca exista un site care verifica, pe laptopul vostru sau pe device-ul cu care intrati pe net, care sunt companiile care va "spioneaza" istoricul de web browsing, astfel incat sa va afiseze reclame pe ecran in functie de acel istoric pe care il aveti pe net? Si stiati ca puteti alege care dintre acele companii sau nu aiba voie sa va urmareasca istoricul navigarii pe net? Pentru a exclude unele companii (sau toate) dintre cele care va urmaresc acest istoric on-line, accesati acest link: http://www.aboutads.info/choices/ PS. Inainte de a accesa linkul, trebuie sa dezactivati programele de ad blocking si sa permiteti browser-ului sa foloseasca cookies. Este vorba de companii precum Adobe, AOL, Facebook, Google, Microsoft, Yahoo, etc. Quote
umbrella Posted June 14, 2014 Author Report Posted June 14, 2014 sunt la nunta multe si fragede si nu ma intereseaza cine ma urmareste pe net plus unu rares, ca-s pe telefon si nu ma intereseaza cine ma urmareste pe net plus unu rares, ca-s pe telefon Quote
F&F Posted June 15, 2014 Report Posted June 15, 2014 (edited) Știați că azi e cea mai buna zi ca sa ii cereți ceva lui ifx? PS. Și ca următorul care va posta după mine va fi Similea? Edited June 15, 2014 by Rareș Quote
Simi ON Posted June 15, 2014 Report Posted June 15, 2014 Pun pariu ca n-o sa vrea sa-ti strice aerul Quote
Flappy Posted June 15, 2014 Report Posted June 15, 2014 Ce-mi place cum editeaza Rares ca un simplu user. Quote
F&F Posted June 15, 2014 Report Posted June 15, 2014 Ifx, știai ca Similea a intrat pe site-ul hidemyass.com și a întrebat unde sa facă upload la poză? Quote
umbrella Posted June 15, 2014 Author Report Posted June 15, 2014 Manole are o capră. Ştiaţi? si in vremuri stravechi i se spunea mesterul Quote
manole2000 Posted June 15, 2014 Report Posted June 15, 2014 Stiati ca Similea are ca animal de companie o capusa? Simbioza cu aceasta dateaza inca din tinerete cand, chemat fiind la centrul militar, a cerut comisiei de evaluare sa fie scutit de stagiul militar motivand faptul ca are 3 oua. Quote
umbrella Posted June 15, 2014 Author Report Posted June 15, 2014 stau si ma gandesc acum, mas era chiar bun 2 Quote
Flappy Posted June 15, 2014 Report Posted June 15, 2014 Va rog eu, nu-mi mai ziceti de el. Simt ca mi se rupe inima de dor. Si eu is vinovat, am tot zis ca-i scriu si n-am reusit sa-mi fac timp. O sa fie incercarea vietii mele forumistice. Sper sa ma adun si s-o scot la capat. Asa sa-mi ajute Dzeo. Quote
umbrella Posted June 16, 2014 Author Report Posted June 16, 2014 Știați că azi e cea mai buna zi ca sa ii cereți ceva lui ifx? Pun pariu ca n-o sa vrea sa-ti strice aerul m-am bãshit si astept sa puta. si eu am vrut sa-i dau plus lui pole, dar n-am vrut sa-i stric aerul Quote
Simi ON Posted June 17, 2014 Report Posted June 17, 2014 http://www.csid.ro/health/medicina-alternativa/tratamente-naturiste-impotriva-caderii-parului-11925408/ Nu stiam ca usturoiul, ghimbirul si ceapa sunt bune pentru Raresh Quote
F&F Posted June 17, 2014 Report Posted June 17, 2014 O soluţie pentru a scăpa de tensiunea zilnică este practicarea meditației. Quote
SLY Posted June 18, 2014 Report Posted June 18, 2014 raresh,degeaba ti au pus batic pe chelie,esti usor de recunoscut http://www.digi24.ro/Stiri/Digi24/Timp+liber/Stil+de+viata/Costinesti+5+000+de+yoghini+s-au+prins+in+spirala+MISA 2 Quote
umbrella Posted June 18, 2014 Author Report Posted June 18, 2014 http://stirileprotv.ro/stiri/actualitate/incendiu-puternic-izbucnit-la-o-cladire-in-centrul-vechi-al-capitalei-un-pompier-a-fost-ranit.html Quote
Bogdan Posted June 18, 2014 Report Posted June 18, 2014 Chestia asta cu selfie devine deja enervanta. Quote
Pole Posted June 18, 2014 Report Posted June 18, 2014 mai tineti minte ca pe vremuri era considerat cocalarism si taranie sa-ti faci poza cu telefonul ? acum se cheama selfie si e cool. Bine si eu imi mai fac Quote
Guest Posted June 18, 2014 Report Posted June 18, 2014 rafala se numeste kip, cand vine vb de fotografie. pole is trage selfie-uri in rafala. Quote
Recommended Posts