Jump to content

Petrolhead: Topicul pasionatului de automobil/motociclism/barci cu motor/autocamioane

Recommended Posts

Posted

Orice automobil care prezinta interes in ochii pasionatului.Noutati aparute pe piata auto-moto mondiala

Puteti posta poze cu masini rare,automobile exotice,supercaruri,motociclete,orice va doreste inima si va incalzeste retina :)

Posted (edited)

Eu cu sesarele am o problema. Mare. Insa nu stiu daca mai am nervii pentru inca o masina old-school. Asta m-a imbatranit deja vreo 10 ani. Plm.

L.E.: Era un 628 de vanzare la un moment dat, argintiu. Ala o fi Sly ?

Edited by ZyZ
Posted

nu inteleg ce va place voua la gioarsele alea de 30 de ani... plm, prefer la orice ora ceva de ultima generatie in locul alora. Ce o fi asa fascinant la un seria 6 depasit din toate punctele de vedere fata de un seria 6 2013, nu pricep.

ma rog, eu nu sunt deloc fan old school shit.

Posted

N-o sa ai niciodata acelasi sentiment de implicare in actul de a conduce o masina cum o sa ai cu o masina veche. Totul e foarte direct, instant, senzorial. La masinile noi, dintr-o multitudine de motive (in primul rand confort si siguranta) este estompata foarte mult legatura cu mecanica masinii.

• Upvote 1
Posted

N-o sa ai niciodata acelasi sentiment de implicare in actul de a conduce o masina cum o sa ai cu o masina veche. Totul e foarte direct, instant, senzorial. La masinile noi, dintr-o multitudine de motive (in primul rand confort si siguranta) este estompata foarte mult legatura cu mecanica masinii.

Cel mai misto lucru este ca foarte multi raman socati cand vad o masina veche rapida.

Niciodata nu o sa ramana cineva mirat daca ai o masina moderna performanta pentru ca tuturor li se pare logic sa traga bine.

Dar cand apari cu o masina considerata de multi ca fiind un cotet si ii depasesti, li se termina viata, e fatalitate direct.

Adica e misto ideea de sleeper.

Posted

asteapta sa mai imbatranesti putin,pole

o sa vina vremea probabil cand ti se va rupe de ultimul model de m3,dar vei saliva cand va trece pe langa tine un mustang din 60