Jump to content

Petrolhead: Topicul pasionatului de automobil/motociclism/barci cu motor/autocamioane

Recommended Posts

Posted

Vreo 1600-1700 are cred, a mea e si XL ca am dovleacul lung si L imi era mica. Stiu C3 pro-ul, e cam cea mai buna casca flip-up acum, eu vreau S2-ul care e similara la materiale si constructie, dar nu e flip.

Posted

Inițial, eu am vrut Full face și da, s2 era prima pe listă.

Dar apoi m-am gândit că mai vorbești cu cineva, mai bei o gura de suc, poate bagi o tigara la marginea drumului, etc. și nu trebuie să o dai jos de fiecare dată.

Sunt convins că, dacă vrei full face, nu poți greși cu s2.

PS. Ce nu mi-a plăcut la s2 sunt aerisirile din spate, felul cum arată și faptul că nu au poziție de deschis / închis, comparativ cu shoei GȚ air, de exemplu.

Posted

Caberg duke am si eu.e zgomotoasa de la 150 in sus dar nu ceva suparator

Daca mergi cu cagula nu ti dai seama

Per total sunt multumit de ea dar urmatorul model cred ca va fi ceva de la shark

Schubert sunt foarte bine cotate dar la testele de impact nu s au descurcat pe masura pretentiilor

Posted

Nu m-am gasit. Stai sa vad la tine: poate ma regasesc acolo

N ai cum, tre sa treci dealu' prima data.

Posted

Wtf???

Dintr-un articol care zice ca, în anumite orașe din Germania, nu se mai poate intra cu mașina în centru, fără ca aceasta sa aibă ceva "pașaport verde", ceva legat de emisii.

In acelasi articol zice

"Motocicliştii sunt singurii spijiniţi de autorităţi pentru a-şi dota motoarele cu filtre Diesel de particule, oferindu-le o subvenţie de 330 de euro."

Posted

Pe bune, pole? Super! Sper că nu ai luat HD și nici ceva crizata, gen r6.

Pe de altă parte, să mă piş pe vremea de aici..

Mâine "strong winds can down trees and power lines".

Posted

eh, asa am visat mai devreme, ca am adormit putin si m-am visat pe motor, o ardeam chiar valid. acum nush daca e semn sau ceva. scuzati daca am dezamagit :(