Jump to content

Petrolhead: Topicul pasionatului de automobil/motociclism/barci cu motor/autocamioane

Recommended Posts

Posted

cu 30.000 de euro mi-as trage direct Camaro ala SS de imi place mie, Bumblebee ala din transformers, pe negru, si mi-ar ramane bani si de un Smart. :D

mai exact, fix asta pe care l-am mai pus pe aici:

Ma doare in cur de manevrabilitate de M, AMG etc, vreau sa grohaie V8-ul ala de 7 litri si sa consume 50% si sa omoare pui de panda.

Camaro-SS-D2FORGED-CV2.jpg

Posted (edited)

Pole e un fel de Clarkson autohton. Eu balesc de multa vreme la un 902 racit cu aer si la un E24, orice motorizare. Mi-a cam trecut de avioane. Sau poate doar imbatranesc.

Ifx: ce-o fi, dupa preferinte.

Edited by ZyZ
Posted

ce restaurare, eu nu am rabdare de asa ceva, cumparat si forjat, eventual i-as pune led-uri rosii la angel alea, ca asta din poza, un sticker cu "for every mile, I kill a baby seal, fuck your face" si aia e :D

Posted

Daca in poza lui Pole n-ati observat o bucata de 997 Turbo, mai aveti o sansa la o viata normala. Simi, era MAS cu o bucata de Rares in gura. Asa am inteles de la Ciupa.

Posted

Foarte talentat Santos, cel care face filmele pentru Z-performance. Ramona cocheteaza de mult timp cu masinile. A mai avut un Cougar roz. Fain facut, exceptand culoarea. E pasionata tipa. Bine, are si mult back-up.

Posted (edited)

si cireașa+căpșuna+fructu' pasiunii+...+.. de pe tort

http://www.euroclassicmotors.com/galleries/e46m32002.html

Asta m-a băgat în boală la cum arată și la câte dotări are și la ce scaune și trapă și tunată de DINAN și pe morții ei că mor aicișa

Plus că are și culoarea cea mai fiȚ!

Edited by mihaiMAN63
Posted

m-am gandit putin. mi-ar placea un RX7 :)

cred ca se-ncadreaza in bani fara probleme. de la prima generatie la ultima.

nu stiu de ce ma atrag masinile alea in seara asta.