Jump to content

Funny Stuff

Recommended Posts

Posted

da.mi s a parut ca aud un partz

deci sa ne intelegem

rares a luat ban la mistretz fara motiv,iar bavaria l a suspendat pe 325 de zile ca a bagat nu stiu ce reclamatie???

muhahaha.epic rares

Posted (edited)

Sunt curios daca e chiar insecticid sau au luat tuburi goale imprimate deja. Cica se vand prin Carrefour :)

post-6557-0-95776500-1422615133.jpeg

post-6557-0-73298400-1422615190.jpeg

post-6557-0-34409700-1422615195.jpeg

Edited by thesaw
Posted (edited)

:lol:  :lol: http://www.timesnewroman.ro/monden/poiana-brasov-doi-turisti-dati-afara-din-camera-pentru-ca-hotelul-nu-mai-avea-unde-sa-tina-banii

Poiana Braşov. Doi turişti, daţi afară din cameră pentru că hotelul nu mai avea unde să ţină banii

Luaţi pe sus de angajaţii hotelului însoţiţi de bodyguarzi, apoi aruncaţi direct în zăpadă, la mila urşilor. E povestea unui cuplu de bucureşteni cazaţi în Poiana Braşov şi evacuaţi de patronul hotelului, pentru că în camera lor urmau să se depoziteze încasările din weekend.

“Au început să vină cu roabele pline cu bani, de s-au speriat ÅŸi gândacii. ÃŽn 5 minute nu mai aveai loc să arunci un ac. Nici măcar n-au închis uÅŸa, au zis că oricum nu le pasă dacă fură cineva un milion-două de Euro, pentru că ei încasează miliarde de la turiÅŸtiâ€, spune Victor, unul din turiÅŸtii evacuaÅ£i.

Ca să nu moară de frig, cei doi şi-au săpat un bordei în pădure, însă preşedintele consiliului judeţean Braşov le-a cerut o chirie de 3000 de Euro pe noapte. În cele din urmă, cei doi au petrecut noaptea într-o scorbură, de lângă un restaurant, abia reuşind să doarmă din cauza manelelor.
Edited by claudiusnc
Posted (edited)

Pai daca te duci in Poiana, intelegi.

Eu nu pot sa imi dau seama de ce kkt costa atat de mult statiunea pwlii Poiana Brasov.

In comparatie cu Moeciu, care este de 100 mai misto si mai ieftina...

Edited by claudiusnc