Simi ON Posted November 7, 2016 Report Posted November 7, 2016 l-as bate cu sosete ude de soldat peste gura Quote
Pole Posted November 7, 2016 Report Posted November 7, 2016 deci mor cand il vad p-ala, are si o emisiune pe ceva post de mana a saptea, numa' flegme in ceafa i-as trage. Quote
WLF Posted November 7, 2016 Report Posted November 7, 2016 E inofensiv ala micu, ce aveti cu el, mai bine pe Codrin Stefanescu, lacheul ala insuportabil. 1 Quote
MAS Posted November 7, 2016 Report Posted November 7, 2016 Ala micu e ceva sublim...parca l-am mai pus p-aci Quote
jeezy Posted November 7, 2016 Report Posted November 7, 2016 Gadea ala daca s-ar rade in cap ar fi diglet Quote
MAS Posted November 7, 2016 Report Posted November 7, 2016 (edited) Unde ii gasesti ma?Pe iutub, draga Ăsta de la ziarul Viitor seamana cu mr. Spock Edited November 7, 2016 by MAS Quote
umbrella Posted November 8, 2016 Report Posted November 8, 2016 Mini Gadea. Ai sa-mi bag bag pulla... ala micu zici ca acum s-a nascut Quote
MAS Posted November 8, 2016 Report Posted November 8, 2016 lol se trezesc instinctele materne in umbrella Quote
SLY Posted November 8, 2016 Report Posted November 8, 2016 Ce moaca poate avea hobbitul ala ochelarist Dacă s ar apuca de standup comedy ar avea succes garantat si fara sa zică nimic. 2 Quote
umbrella Posted November 10, 2016 Report Posted November 10, 2016 Exact cum ii plce lui Mas http://ponturifierbinti.com/dragnea-detaliat-rtv-programul-psd 1 Quote
verssatu Posted November 17, 2016 Report Posted November 17, 2016 Nu e prea funny... http://m.adevarul.ro/life-style/travel/cele-maipericuloase-orase-jurul-lumii-potrivit-jurnalistilor-englezi-cartier-bucuresti-i-a-ingrozit-britanici-1_582c94c25ab6550cb8911335/index.html BUCUREŞTI, ROMÂNIA „«Sunteţi la ghişeul greşit, mergeţi la următorul», spune o femeie de la oficiul de biltele din staţia de trenuri din Bucureşti, în timp ce nu participă la discuţie şi trage obloanele. Acesta este rezultatul unui soi de birocraţiei din fostul bloc comunist care îmi marchează călătoria din minunatul Braşov către Sofia, în Bulgaria. În acest drum m-am oprit la Bucureşti timp de cinci ore. Sunt asigurat că Bucureştiul este una dintre cele mai sigure capitale ale lumii, dar se pare că zona din Gara de Nord nu este locul în care mi-aş dori să fiu la ora 03.00, în timp ce mai am de stat încă cinci ore. În afară de McDonald’s, nu există un loc unde pot sta, aşa că am ieşit din gară să văd cu ce îmi pot ocupa timpul. La ieşire sunt întâmpinat de doi tipi care trag heroină, chiar pe treptele gării. Apoi, dau peste ceea ce par a fi hoţi de buzunare, câini vagabonzi şi oameni ai străzii care inhalează solvenţi din pungi de plastic. După ce îmi iau un pachet de biscuiţi sunt întâmpinat de un copil dezbrăcat care aleargă păsările, în timp ce ţine strâns în mână un porumbel mort“, arată James Draven. Quote
Bogdan Posted November 17, 2016 Report Posted November 17, 2016 Da-i in plm, nu stiu sa aprecieze un tablou atat de grotesc cum rar poti vedea in Europa. Copilul ala dezbracat cu porumbel mort face toti banii. Quote
Pole Posted November 17, 2016 Report Posted November 17, 2016 in plus treaba aia cu copilul si porumbelul mort mi se pare bull shit total, ah si ma pis pe toti bloggerii si vloggerii astia nomazi fortat, care probabil au esuat la toate capitolele in viata si umbla cu rucsacu-n spate si go-pro-ul de gat prin lumea a treia, unde faptul ca vorbesti ienglezeste, te ridica din start la un nivel de zeitate, gen au jobul de homeless. sictir la clantzã. practic ma cac in opinia lui, stiu si eu cum e la gara de nord, dar mai stiu si cum e in mizeriile de cartiere din uk, ca uk nu inseamna numa london bridge si pendula aia mare. 1 Quote
F&F Posted November 17, 2016 Report Posted November 17, 2016 Deci țigani moderni. Circula cu trenu și nu mai consideră vaca animal sfânt. Quote
Flappy Posted November 17, 2016 Report Posted November 17, 2016 O doamne. sa te dai cu praf de copt. Quote
Pole Posted November 17, 2016 Report Posted November 17, 2016 si eu is redditor, toate formele de nebunie sunt acolo, insa se discuta si multe subiecte interesante. Quote
Recommended Posts