Jump to content

Telefoane, tablete si alte gadget-uri.

Recommended Posts

Posted

http://www.ziare.com/internet-si-tehnologie/gadget/japonezii-au-inventat-ecranul-flexibil-care-se-impatureste-video-1331136

Acum cativa ani un prieten mi-a povestit cum taica-su, fiind prin Tokyo, a asistat pe strada la o demonstratie de asa ceva. Cica era un nene la o masuta, pe trotuar, care se tot juca cu un astfel de dispozitiv, un fel de ziar electronic pe care il putea impaturi...bineinteles lume stransa ca la circ. L-a intrebat de unde poate cumpara asa ceva, fiind fascinat evident, dar raspunsul a fost ca inca nu se comercializeaza...momentan doar testeaza reactia pietei la aceasta tehnologie.

Evident la vremea aia am crezut ca fabuleaza :)

Posted

o baterie sanatoasa de 4100mAh

asta e calea, adevarul si viata. HUAWEI 4eva. eftin si bun, acum eftin si lux. 6 mils la horange.

am luat doua (in caz ca se intreaba KIP)

Posted

nu stiu cum stau huawei la telefoane, da' la celelalte echipamente de telecomunicatii, stau foarte prost.  stiu o droaie de it-isti care lucreaza cu astfel de echipamente, de la huawei, nokia sau ericsson. cele de la huawei sunt de 2 ori mai ieftine, da' de 3 ori mai proaste, si mai putin performante.

Posted

YUMO, dupa cum bine stiti, cel si inglodat si scufundat (mai putin ca LG-ul) nu m-a dezamagit deloc. A avut o perioada de vreo 2 saptamani in care mergea "intepat' fara sa-i fi instalat nimic, pana cand, pur si simplu s-a blocat si restartat singur si iarasi a mers perfect. in continuare, bateria tine bine mersi. telefon cu 4g, slab in specificatii pe hartie, ieftin ca braga si fara defecte.

presupun ca Mate7 asta va fi si mai misto

Posted

va salut de pe noul YUMO

vine luni cu atlasibu'

stati ca am omis partea cea mai importanta, deci similea sta pe noul yumo dar telefonul inca nu a venit, e pe atlassib. Ori similea detine puterea de a calatori in timp si a dat o fuga sa vada cum e yumo cel nou

Posted

vine in plasa de aia de rafie in carouri.

asa a venit YUMO, cu liftu, ca eram la bizniz :D

intr-o traista cu "ia si alege" dintre astea

KIP, e unfelde-avorbi. Luni il primesc.

ascend mate 7?

da

Posted

Mi am facut un abonament la digi si am luat un allview.cica se fac la noi,io unul is foarte placut surprins,procesor foarte bun,fullhd,bateria tine mult

Recomand,nu vad de ce sa dai dublu pret pe un samsung cu aceeasi configuratie