Jump to content

Telefoane, tablete si alte gadget-uri.

Recommended Posts

Posted

a rasarit alta problema, cica sa ma interesez la mine in tara, ce model este compatibil cu reteaua LTE 4G din Ro, ca e posibil sa il iau si sa ma uit la el, asa neverlocked cum e. Deci tre sa sun la vodafone sau undeva. sunt mai multe modele se pare, ce se livreaza in anumite tari din lume, in functie de retele, A1350, A1448blablabla, ceva de genul asta trebuie sa aflu

o mai pun si p-asta pe drumuri a'mpulea.

Posted

deja devine prea complicat, pana la urma imi iau de la noi si dau ca toti prostii dublu, o sa rog un prieten sa-mi traga o palma dupa si aia e.

am sunat la vodafone, habar nu au, doar dupa lansare eventual sa mai incerc, ca primesc datele aparatelor, insa intr-adevar, asa este, trebuie un anume model ca sa fie functional la noi, la fel cum a fost si cu 5S, care trebuie sa fi A1457 de exemplu, pentru zona noastra.

Posted

pai nici nu s-a lansat, ce poza sa pun ? ii dau drumu pe 9 sept in state si mi-l ia cineva de acolo..

oricum imi iau tot pe negru, space gray sau cum ii zice.

Posted

am vazut un partzan cu 5s gold, vai sa-mi bag ... ce jartea stricata tre sa fii, ca barbat, sa umbli cu iphone auriu... tiganie veritabila, cacalaro vero, rozetar oficial.

edit: imi cer scuze daca avem printre noi vreun rozetar cu iphone gold :D

• Upvote 1
Posted

Sunt mega curios cum o sa arate 6. Eu nu mi-am luat 5s doar ca sa astept 6, ce deh...am zis sa fac update total.

Acum, sunt la al 3 iPhone 5, ca celelate 2 s-au dus draq in garantie si il incarc de 2-3 ori / zi.

Plm...parca sunt facute sa se strice in maxim 1 an.

Macar sa fac in mortii lor o baterie mai mare sa tina o zi.

Posted

ma indoiesc ca o sa tina mai mult bateria la 6, avand in vedere ca nu are cine stie mai multi mAh fata de 5s, in conditiile in care 6 are ecranul mai mare si deci va avea si un consum mai mare.

ma rog, oricum am incarcatoare peste tot, daca insa naufragiez pe undeva, atunci da, sunt in dificultate fata de unu cu nokia 3310 :D

Posted

La fel si eu, am incarcatoare peste tot, insa parca m-am saturat.

Si-a luat my brother un LG Nexus, black. Misto ecranul, full HD, tine o zi si jumatate...

Daca nu imi place 6, cred ca o sa aleg intre 5s si un Android.

Posted

4s-ul tine 2-3 zile lejer , il folosesc la mesaje, sunat si mail..

sony-ul ma tine maxim 2 zile.

il incarc seara 100% si dimineata deja este la 80% , doar stand by

Posted

lol, 5s baga doar max o zi de utilizare, ma rog eu si dau in el mereu cu cate ceva. Nu ma deranjeaza si oricum, la fel ma tinea si Galxy s4.

in afara de asta, la 5s am observat ca se incarca extraordinar de repede, fata de galaxy.

Posted

haha

sa va mai zic ca Yumo ma tine blana pe net o zi intreaga cat is la peste, pe granita cu Ucraina si semnal din salcie? :D

sau ca, in mod constant, daca e activat wirelesu' si intru asa pe net si vorbesc si etc etc zilnic, ma tine dupa atata vreme vreo 4 zile?

nu va mai zic