Jump to content

Telefoane, tablete si alte gadget-uri.

Recommended Posts

Posted

haha

sa va mai zic ca Yumo ma tine blana pe net o zi intreaga cat is la peste, pe granita cu Ucraina si semnal din salcie? :D

sau ca, in mod constant, daca e activat wirelesu' si intru asa pe net si vorbesc si etc etc zilnic, ma tine dupa atata vreme vreo 4 zile?

nu va mai zic

poate te inroleaza astia din greseala, ajungi langa Lucescu

Posted

maine se lanseaza iphone 6, sunt excitat si derutat, ca apple nu i-a zis nimic concret tipei mele, cand s-ar vinde, iar lumea cica deja sta la coada la applestore-uri la ea acolo... haos.

cica nush ce operator din china a afisat pretul, 1000 si ceva de dolari, deci la noi o sa fie cred 2000...

Posted

pai rod uncghiile pana imi spune aia exact cand incepe vanzarea si o s-o rog sa stea sa mi-l ia, sper doar sa ma incadrez pana pe 18 sept, pentru ca pe 18 vine in romania.

sper sa nu fiu iar idiot si sa-l iau din tara, la pret dublu.

plm, zici ca am 14 ani...

da ma, iti dau tie 5s-ul apoi, n-am uitat :D

Posted

pai nu ai inteles, asta vine in tara pe 18 septembrie, deci 2 saptamani incepand de maine, inseamna pe 22 in ... mea.

acum intelegi de ce-s stresat ? 

si deci e o tampenie, ca pe 9 (maine e lansarea apple) nu inteleg de ce s-ar incepe vanzarea atat de tarziu... 

Posted

Acum am inteles. Plm. Iti spun in cateva minute cand si cu cat il poti lua de la cine ai luat si ipad-ul.

LE la sfarsitul lunii, intre 6 si 700 euro.

Posted

Da. Si mie mi se pare bun. Am mai trimis un mesaj cuiva dar vad ca inca nu l-a primit, probabil e prin afara, ca face des drumuri in Ungaria.

Posted

ok :)

pai da frate Similea si ce sa imi iau de 700 de euro, altceva, ce merita ? am de toate, ce mi-am dorit mi-am luat in plm, acum vreau asta, ce-i gresit ? o sa apara mai tarziu cine stie ce alt cacat de o sa-mi doresc si o sa-l iau si pe ala si tot asa, Doamne ajuta sa am mereu bani ca sa imi fac poftele si mofturile :D

scump, ieftin, exorbitant, nu conteaza, daca iti doresti ceva si ai banii, nu vad de ce nu ti-ai lua, doar maine poimaine murim si macar sa stim ca ne-am facut mofturile, nu? 

plm, daca eram milionar, pai imi faceam mofturile numai cu paganni zonda, aventador, ferrari, caricioptere, mici insule si altele :(