Jump to content

Telefoane, tablete si alte gadget-uri.

Recommended Posts

Posted (edited)

ps. bai, deci am facut update la telefon, l-am reconectat la kies, ca sa imi zica ca versiunea de kies pe care o aveam, respectiv 2.6, nu se poate conecta la telefon si ca sa fac update la kies 3.0, ceea ce am facut, Acum, se conecteaza telefonul la kies dar se pare ca nu pot face back up. I-am dat acum vreo 20 de minute sa-l faca si aparent s-a oprit la 7%.

Și nu te a găsit acasă

i-a lasat cheia sub ghiveciul de pe casa scarii, langa presul cu wellcome.

Edited by Rares_CJ
Posted

dar de ce nu faci update-ul prin wi-fi ? mi se pare mai simplu decat prin kies.

Cand kies găsește update, prima data fac un back up la tot ce e în memoria telefonului, abia apoi fac update.

După update, după ce vad ca totul e ok, fac un nou back up, cu noul firmware, tot prin kies.

Posted

Cand kies găsește update, prima data fac un back up la tot ce e în memoria telefonului, abia apoi fac update.

După update, după ce vad ca totul e ok, fac un nou back up, cu noul firmware, tot prin kies.

eu nu fac niciodata back-up la nimic, calculator, telefon, ipad etc. ii dau no-no-no, install si imi fac o cruce discret.

pana acum a functionat.

Posted

ma refer cand fac vreun update ceva si apare recomandarea aia sa fac backup, ii trag direct la ..., niciodata nu am pierdut informatii/poze etc.

Posted

Aseara mi s-a blocat tableta Evolio pe care am cumparat-o acum un an. Se aprindea si nu mai intra android-ul. Direct reset to factory settings din meniul secret si n-am pierdut nici o poza sau document, doar aplicatiile.