MAS Posted January 30, 2018 Report Posted January 30, 2018 Gizi, recunoaste ca mai degraba e asa Quote
Simi ON Posted January 30, 2018 Report Posted January 30, 2018 moare simi de ciuda cand vede podeaua din beton aparent ba bine ca nu, imi fac si eu una, pe hol, la fel Quote
Pole Posted January 30, 2018 Report Posted January 30, 2018 mie mi se face rau cand ma uit la imaginea aia cu masina pe perete, vorbesc foarte serios, gen o senzatie de vertij asa. Quote
Bogdan Posted January 30, 2018 Report Posted January 30, 2018 Lui SLY un topic ii scade testosteronul... Ciupa/cefi, idee de mese cu rigla integrata in ele? Sau cu vreun sablon tot timpul am nevoie de masurat cate ceva si nu gasesc rigla. asa macar e direct incastrat Ia-ti o ruleta d-aia de la Ikea. Sau ia-ti un bax si imprastie-le peste tot in casa. Quote
umbrella Posted January 30, 2018 Report Posted January 30, 2018 Iacun marker si deseneaza direct pe blat... intr-o ora termini... lucrare manuala Mai bagi si un lac peste...vis Quote
Cefi Posted January 30, 2018 Report Posted January 30, 2018 Masa cu rigla incorporata? Hmmm, tre sa ma uit, ma duce cu gandul la planseta de proiectare Quote
Scufi Posted January 30, 2018 Author Report Posted January 30, 2018 da, dar la planseta isisul cu rigla e incomod. vazusem la o croitorie in brasov cand eram mic, un metru pe margine minunat mi s-a parut Quote
Recommended Posts