Jump to content

Recommended Posts

Posted

nu prea am...numai de poze n-am stat sa-i fac   :)

am p-acasa cateva pe laptoapa si cam atat... le caut cand ajung

mi-a zis cineva ca ai pe facebook

Posted (edited)

mi-a zis cineva ca ai pe facebook

pai parca nu-s decat doua-trei... stai sa intru sa ma uit ca nici nu stiu

Voila...dl e servit :)

10556287_10152124173485927_6111968398953

10552397_10152109263115927_6886164590913

10556538_10152105407985927_3041135516436

Edited by MAS
Posted (edited)

pretena, viitoare sotie...detalii... pe scurt, persoana cu mare rezistenta psihica si care ma suporta zi de zi :LMAO:

Edited by MAS
Posted (edited)

oooo. felicitari

mai multe poze cu ea

va doresc numai fericire :)  :thumbup:

ne chemi si pe noi la nunta?

Pai o sa fac cu porcie, lautari, manele, plimbare cu caleasca de la biserica la restaurant, musai in buricul targului ca sa stie lumea ca m-am luat... nebunii din astea. Si binenteles ca voi comunica subtil pretul pe tacam (asa cum se face) si o sa ma  plang cum c anu stiu cum o scot la capat, dupa care o sa ma linistesc si o sa zic ca a fost ok: am scos ce-am cheltuit... si-mi iau BMW sau Haudi cu 3 ani vechime dupa ce ma-ntorc din luna de miere petrecuta in Barbados

Banuiesc ca vrei mai multe poze cu masina, mno? :))

Edited by MAS
Posted (edited)

Clientii Service Premium sunt in ecstaz: odata cu revenirea mea pe forum sfincterul Șupaniezului s-a dilatat la cote nebanuite pana atunci :)

Edited by MAS
Posted

Ce imi place este ca MAS nu se supara, poti sa-i zici absolut orice, poti sa-l faci troaca de porci.

De aceea nu inteleg ce l-a suparat intr-atat incat ne-a parasit temporar. Trebuie sa fi fost ceva foarte serios.

Posted

de ce-i mai ziceti sa puna poze? ca doar le stim :)

Si tu, mas, dezorientatule, de ce nu iei in calcul ca te-am anchetat pana acum?

Ma, asta zici ca-i copil uneori. Pe cuvantul meu ca asa se poarta.

Posted (edited)

Ce imi place este ca MAS nu se supara, poti sa-i zici absolut orice, poti sa-l faci troaca de porci.

De aceea nu inteleg ce l-a suparat intr-atat incat ne-a parasit temporar. Trebuie sa fi fost ceva foarte serios.

Nu mi-a placut faptul ca mi s-a dat RO pe un forum care doreste a se distanta de practicile restructive din partea ailalta, precum si trimiterile catre mama si membri de familie. Radem, glumim dar nu parasim incinta. Nu cred sa fi jignit injurat. D-aia nu am mai intrat. Ca-mi zice Pole tampit sau Ciupa gaylord, sau caterinca referitoare la e34 ma ating fix unde-mi oblojesc cotul, dar nu trecem la plimbat matarangi prin familie sau amintit membri de familie ca nu-i frumos.

de ce-i mai ziceti sa puna poze? ca doar le stim :)

Si tu, mas, dezorientatule, de ce nu iei in calcul ca te-am anchetat pana acum?

Ma, asta zici ca-i copil uneori. Pe cuvantul meu ca asa se poarta.

Peee bune???? :o

Si eu care credeam c-aveti preocupari mai serioase :LMAO:

Edited by MAS
Posted

Stii ca-mi esti simpatic, fir-ai al dreacu'! :lol:

Ba! Stii cine lipseste p-acilea? Pachu! Ala micu' de-l violam toti la intalniri :D