raekwon Posted March 17, 2014 Report Posted March 17, 2014 (edited) sa spui ca noul S arata aiurea..... am vazut masina live arata bestial Live am vazut-o si eu. Insa imi place mai mult cea veche. Nu am spus ca arata aiurea, am zis ca o ard aiurea cu atatea liniile alea prea curbate...nu ma pot intelege cu ele. Parere personala. Apoi, arata mai bine vechiul S decat asta nou. Altceva: la asta nou au pus in plm un televizor in loc de Instrument Cluster. Adica.. ce e aia? WtF? Daca vreau sa stau in fata PC imi iau un scaun de birou. Nu ma asteptam la miscarea asta. LE: si care e faza cu volanul ala? -- Ideea generala este ca MB mereu vrea sa inventeze ceva. De multe ori bine, de alte ori nu. Imi place BMW deoarece, dupa ce au scapat de Bangle (care nu era neaparat un lucru rau), au revenit la linia traditionala, adica au inceput sa le deseneze bine. Fara luminite, LED ...etc. Masina pentru condus. Edited March 17, 2014 by claudiusnc Quote
Flappy Posted March 17, 2014 Report Posted March 17, 2014 nu-mi permit nicio masina din astea de care vorbiti voi aici. in schimb imi place sa citesc ce scrieti. Quote
Flappy Posted March 17, 2014 Report Posted March 17, 2014 s-ar putea sa am de de-alea. sa ma uit. Quote
Bogdan Posted March 18, 2014 Report Posted March 18, 2014 Aia isi iau X6. Isi iau de toate. Sunt o gramada. Doamne, groaznic e bordul ala de S. Quote
umbrella Posted March 18, 2014 Report Posted March 18, 2014 cand incepi sa-ti doresti merc, e semn de imbatranire no offence 1 Quote
Pole Posted March 18, 2014 Report Posted March 18, 2014 plm, e misto C-ul asta, nu prea inteleg eu e-boda aia plantata in bord, sigur se gaseste un meltean sa traga de ea, crezand ca-i de furat. Quote
Krebs Posted March 18, 2014 Report Posted March 18, 2014 e class vs f10 pare mai interesant totusi , c-ul asta vrea sa spuna multe , dar te zapaceste..parca-i o muiere. Quote
Bogdan Posted March 18, 2014 Report Posted March 18, 2014 E normal sa-ti placa, tu esti bling bling. Quote
Krebs Posted March 18, 2014 Report Posted March 18, 2014 daca cu mine vorbeai , mie singura masina de la merc pe care mi-as lua-o ar fi din clasa GLK, dar in rest sunt ahtiat dupa f10 m pachet (normal) Quote
Laur Posted March 18, 2014 Report Posted March 18, 2014 Am votat F30 desi nu sunt mare fan, insa motorul de pe 335d e demential. Quote
raekwon Posted March 19, 2014 Report Posted March 19, 2014 (edited) Tot F30 mi-as lua. E clar. Desi nu este pe gusturile mele, nu arata chiar rau..parca este mai placut in realitate decat in poze. LE: Sursa Se observa clar diferentele de desing dintre ele, BMW-ul fiind mai agresiv / sportivitate. Edited March 19, 2014 by claudiusnc Quote
WLF Posted March 20, 2014 Report Posted March 20, 2014 Da, puse cu spatele una langa alta, clar F30 arata mai bine. Dar are si C-ul farmecul lui. Quote
Pole Posted March 20, 2014 Report Posted March 20, 2014 probabil si pentru ca ala e 335 cu m-packet, evacuare dubla etc. Quote
verssatu Posted March 20, 2014 Report Posted March 20, 2014 stopurile de la mercedes nu aduc cu alea de la bentley? 1 Quote
Pole Posted March 20, 2014 Report Posted March 20, 2014 eu tot privind pozele, incepe sa mi se para din ce in ce mai urat C-ul, cred ca face o impresie puternica la inceput, apoi se invata ochiul cu cocosatul rotunjior si devine banal. Asa la F30 parca sunt mai multe linii de privit, nu stiu cum sa zic. e un design batranicios. Quote
raekwon Posted March 20, 2014 Report Posted March 20, 2014 (edited) Ideea eate ca puteau sa il faca sa arate super, insa probabil sunt niste barbati trecuti de varsta a doua care il deseneaza. De exemple, la interior, daca integrau e-boda aia in plansa de bord, probabil ca arata altfel. Asa mai departe si la exterior...etc. Totodata, noul S Klasse Coupe arata mai bine decat fratele sau cu 4 usi. Edited March 20, 2014 by claudiusnc Quote
KIP Posted March 20, 2014 Author Report Posted March 20, 2014 Daca C-ul avea pachet AMG ar fi fost o comparatie corecta. Zic si eu, nu dau cu paru'. Quote
Recommended Posts