Jump to content

Recommended Posts

Posted

Vreau sa schimb nenorocirile de led markere de la angel cu becurile OEM.

Mi s-a luat, se ard non stop, sunt la al 3 lea set, ma pis pe ele.

Evident ca mi-am aruncat becurule OEM si vreau sa cumpar de undeva.

Oferte ? Nu mai exista nicaieri vad.

Posted

ce ma enervez ca le-am aruncat pe ale mele... cat costa stii cumva ?

sigur sunt sute de becuri din astea aruncate prin garaje, cotloane si asa mai departe, ca nu mai vezi un e60 fara led-uri la angel.

Posted

ertare ca intervin, dar incep din ce in ce mai mult sa ma bucur ca mai ie cineva ca mine

Pole, io am inceput a lua piese de la un amic, care era si dincolo (dar nu vindea)

are preturi nesimtit de mici. pa original. baga cod la mandea

Posted

ertare ca intervin, dar incep din ce in ce mai mult sa ma bucur ca mai ie cineva ca mine

Pole, io am inceput a lua piese de la un amic, care era si dincolo (dar nu vindea)

are preturi nesimtit de mici. pa original. baga cod la mandea

asta cred ca e codul de p/n

63126929309

Posted

pai plm, tot le-am schimbat, ba pe cel din stanga, ba pe ala din dreapta, de o gramada de ori, acum s-a ars ala din dreata iar, ce vrei sa faci cu un singur led marker ?  :huh:

Posted

Bai nene, atat erau si la e90 fiindca vin cu tot cu soclu dar eu am luat doar becurile fara soclu, 10 lei bucata si mi le a schimbat cineva dar nu mai stiu cine.

Posted

Nu stiu ce becuri ai pus tu dar la mine nu se vedea nicio diferenta intre cele doua. Am schimbat doar unul. Daca iei de aceeasi putere ca cel original si de la o firma cunoscuta nu e nici un motiv ptr care sa lumineze mai slab.

Posted (edited)

I-am facut unui client, era identic cu cel original. Nu lumina la fel.

Mai bine dai banii pe unul original si nu mai ai treaba.

Edited by Bogdan
Posted

dap. desfacute, schimbate, ca la carte. om priceput

asta dupa ce boii de la servisu vecin mi-au legat mufele la faruri cu cablu de boxe

tu, scuze la mine? :P

sigur am facut ceva rau

Posted

Ma mir ca ai gasit pe cineva sa faca asa ceva.

Si eu schimb reglaje la E39. Pe vremea cand le-am schimbat la masina mea n-am putut gasi pe nimeni, asa ca am invatat pe masina mea.

Imi amintesc ca mi-a zis cineva ca are pe cineva care le taie cu flexul. :lol:

Posted

pe bune, au iesit ca noi.

e mecanicul la care merg aici, cel care mi-a salvat masina, da nu stie (vrea) sa-mi verifice cutia si sa-mi puna bancheta, ca nu are cu ce - ca un calcaiu lui ahile

si eu am fost circumspect, ca stiam de la tine cat te-ai chinuit, dar mi le-a facut de zici ca-s noi. cica "pai, daca faci serios prima oara, apoi mai faci de 10 ori, devine usor"

ti-ar placea de baiatul asta Ciupa, pe bune :)