Jump to content

accidente ''spectaculoase'' culese de pe net

Recommended Posts

Posted

http://www.motociclism.ro/forum/index.php?/topic/751934-accident-iuliu-maniu-31-martie-2018/

M-a cam luat pe șira spinării topicul asta, l-am cunoscut pe băiatul respectiv chiar sâmbătă la atelierul/prăvălia prietenului meu unde îmi țin moto. Omul era full gear, echipat ca de invazie, mare tipul pe la 2 metri pe un vtx de 1800, o namila de motor cu tobe ultra zgomotoase.

Bag poola in morții lor de idioți care trec pe roșu.

Posted

Acum 30 minute eram cu masina,intru usor in giratoriu pt ca l am vazut pe ala cu dacia papuc de la 50m venind cu 80 din dreapta cartus spre giratoriu

Evident ca nici n a schitat vreo franare,mai si vorbea la telefon.

M am gandit daca eram pe moto si nu preveneam

Ne asumam riscu asta de cate ori iesim

• 2 weeks later...
Posted

oricum, dupa o anumita varsta, sa mergi pe trotineta, mi se pare cumva ca ai renuntat la viata, e mai rau decat a avea un volvo bej.

Posted

Cate suruburi de porsche pe mp... Daca anaf n-ar mai sta pe c.ru lui si le-ar cere provenienta banilor de achizitie, cum ar fi?

E destul sa puna doi tilici ca aia de la parcare: "domnu', domnu' parcarea e cu declaratie de provenienta a fondurilor"

Posted

Aia care ii au legal ma-ndoiesc ca se duc sa-i arda la Loft in mamaia. Just sayin'

Eu ma refeream sa fi trimis anaf doi tilici in parcare la loft acolo

Atunci pariez ca iesea la suprafata caracterul de #sarakii "coite, stii cine e io? / boss, cum facem sa fie bine sa nu fie rau?"

Posted

Si cine le interzice? Aia ar trece cu brio testul parcarii si s-ar duce sa se mega-distreze intr-un club aproape gol.

Posted

Invidia.

Mas daca ar avea bani de elicopter ar survola mamaia si le ar arata curu la aia din telegondola

Ba chiar ti-as plati un sejur si ai avea zilnic bilete la telegondola :D