Jump to content

accidente ''spectaculoase'' culese de pe net

Recommended Posts

Posted

Acum un an si cinci luni a murit o fata de 18 ani prin mirificul meu judet.

A venit unul si le-a zburat pe ea si pe o amica de pe trotuar.

imi spunea cineva ca e liber respectivul. Am zis ca nu e posibil, mi-a garantat ca asa e.

Ma dezbrac de decenta si le doresc ăstora care cica fac justiția in tara asta sa suga o p.la de muncitor necalificat care n-are nicio treaba cu igiena. Si sa nu credeti ca am ceva cu oamenii care muncesc ca sa puna paine pe masa.

v-as umfla de bataie pana nu v-ar mai încăpea robele alea.

• Upvote 2
Posted

Nu am fost intr-o astfel de situație si nici nu imi doresc vreodată.

Doamne ferește... Nu stiu ce as face....probabil ceva necugetat insa justificat.

Posted

Ala avea o alcoolemie teribil de mare. In jur de ora 12 s-a intamplat accidentul. Deci omul a luat-o bine de dimineata, ca ifx (scuze ifx :) ). A motivat ca i-a scapat telefonul pe jos si s-a aplecat sa-l ia, moment in care s-a produs accidentul.

M-a luat cu transpiratii reci cand am vazut stirea. Mai ales ca am o sotie gravida.

• 2 weeks later...
Posted

http://observator.tv/social/un-motociclist-a-murit-sub-ochii-prietenilor-intrun-accident-cumplit-155688.html

3 amici au plecat de la tgv la dedulesti intr-o plimbare sa manance mici. La bascov, unul dintre ei a facut accident, a derapat si a intrat sub o masina. A venit smurdul imediat, inca traia, desi un picior l-au bagat in sac.

A murit la spital. E total diferit sentimentul fata de alte accidente pe care le vad in care sunt implicati straini.

Posted

Informatia asta nu pot sa o confirm sau sa o neg. Toata lumea stia ca are permis, motocicleta o are de vreo 4 luni si a facut drumuri lungi cu ea.