Jump to content

Facebook cumpara WhatsApp cu 19 miliarde USD

Recommended Posts

Posted (edited)

Aha. 

Pe iPhone 5 nu mai ai de ce sa intri in email.

Intri in galerie, apesi pe butonul de sharing, selectezi icon-ul de email. Adresa doar o scrii partial pentru ca-ti gaseste imediat destinatarul daca ai mai avut email-uri trimise. Ok si gata, ai trimis.

D-aia nu mai folosesc nici messenger. Discutii inutile, timp pierdut, tot felul de status-uri imbecile.

Edited by Bogdan
Posted

plm, nu o folosesti si de asta zici.. insa e foarte comod. adica esti intr-o conversatie cu cineva, chat gen pe whatsApp si vine vroba de nu stiu ce chestie, "stai ca iti dau poza" si direct din aplicatie apesi pe butonul de atasament si selectezi din galeria telofonului poza cu fara, catelul sau ce mai este necesar de transmis.

Esti undeva, "coiaeeee, sa vezi ce tzate are astaaa" si pac faci poza de unde esti si live, direct din whatsapp, instant tzatzele sunt transmise catre amic, etc.

deci nu mai iesi dintr-o aplicatie, intri in mail, eventual mai faci si log in, compose new mail, add attachment, ...-n-fara ca sa trimiti o poza.

ma rog, e foarte ok aplicatia, era vorba ca suma e fabuloasa.

tot ce n-are ciupanezu e naspa si fara rost, iar hainele cu care se-mbraca altii, evident ca-s urate. :sorcerer:

Posted

Intri in galerie, apesi pe butonul de sharing, selectezi icon-ul de email. Adresa doar o scrii partial pentru ca-ti gaseste imediat destinatarul daca ai mai avut email-uri trimise. Ok si gata, ai trimis.

Asa e la orice smartphone mai rasarit, lol. Dar whatsapp ul e de o mie de ori mai facil. E mesagerie instant, ca sa zic asa.

Posted

Aha. 

D-aia nu mai folosesc nici messenger. Discutii inutile, timp pierdut, tot felul de status-uri imbecile.

da, pai si la S4 sau orice telefon la fel cum zici tu, ziceam de momentele cand esti intr-o conversatie etc.

in fine, plm, eu stau mult pe whatsapp, 99% cu pizde.

tare:

http://www.mediafax.ro/economic/ce-ar-fi-putut-zuckerberg-sa-cumpere-cu-19-miliarde-de-dolari-suma-pe-care-o-va-plati-pentru-whatsapp-12119997

• Upvote 1
Posted (edited)

ti-am amintit eu acum. :)

ciupa, hai pune-ne o poza cu tine imbracat misto.  

Scuze pentru faza aia cu stilul homeless, vad ca te-a deranjat. :lol:

Eu nu sunt genul care-i accepta pe toti, care e politically correct.

Edited by Bogdan
Posted

Si tie-ti place de tine, mno? :D

Ma gandeam ca in cazul tau tratamentul medicamentos e degeaba. Camasa de forta e singura solutie. Daca aud de vreun caz de barbat violat in sectorul 6, esti primul suspect. :lol:

Posted

tot poate sa dea din fund si cu camasa de forta pe el. de fapt, cred ca i-ar face placere.

pare genu' hatefuck din cate imi dau seama.

Teme-te! :LMAO: