Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)

Asta nu e ok.

Cine mi-a sters postul de pe topicul cu filme seriale si emisiuni. Si de ce?

Pai daca incepem cu de astea nu prea da bine.

Cu ce a deranjat,

Cu ce

Edited by Calin
Posted

In postul cu filme, vizavi de filmul cu Jason Statham (13) cineva a zis ca asta moare la final. 

Am postat ca nu el moare ci, retin exact, fraierul ala care moare in tren, nu Statham.

Bine, faza e ampulea rau, nici ca ma intereseaza. Dar pe cine a deranjat de a sters postu?

era ontopic..

Posted

postul e ascuns,nu s a sters.intr adevar e cum zici caline,dar poate altcineva nu voia sa stie cum se termina filmul

n a fost facuta cu nici o intentie aiurea

Posted

Cu ce ma incalzeste ca e ascuns? pt. mine e sters, ca nu vad posturile ascunse. 

Labareala, ajungem incet incet ca si dincolo las-on ... ea de treaba

Deci, cine si de ce a ascuns postul?

Posted

Eu l am ascuns ptr ca era spoiler. Cum sa spui cum se termina un film ? Cei dinaintea ta scrisesera la misto.

Posted

Ori nu ai inteles rostul topicului respectiv, ori nu stii ce e ala spoiler, ori esti cu capu' !

Posted

Nu o dau ma la intors, era SPOILER !!! Ce dracu ai ? Unde ai mai vazut tu ca pe un astfel de topic sa se scrie cum se termina un film ?

Posted

Simileeaaaaaa! fa-te-ncoa! e rost de cardeala! :D

Nu o dau ma la intors, era SPOILER !!! Ce dracu ai ? Unde ai mai vazut tu ca pe un astfel de topic sa se scrie cum se termina un film ?

I just hate happy endings...cand vad un film d-asta, undeva in lume un iepuras alb plange. Deci pune inapoi post-ul omului, ca s astim ce sa ocolim :D

Posted

Ori nu ai inteles rostul topicului respectiv, ori nu stii ce e ala spoiler, ori esti cu capu' !

Credca ma iei de prost. Stiu prea bine ce-i un spoiler, precum si rostul topicului.

Cu capul nu cred ca sint.

Dar recunoaste ca faza e aiurea rau. Ce dracu acuma..

Posted

Spoilerele nu sunt ok. Punct. Altceva nu stiu ce sa mai zic.

Hai ma da-o dracului KIP, nu sintem copii. Pe cine crezi ca prostesti cu faze din astea

L-ai sters, asta e da-l in dansa mea.

Trecem peste.

Posted

Hai ma da-o dracului KIP, nu sintem copii. Pe cine crezi ca prostesti cu faze din astea

L-ai sters, asta e da-l in dansa mea.

Trecem peste.

Gata ma, ti l am pus la loc, nu ti refuz placerea unui spoiler, da l in plm.

Posted

Atat? Mi-am pus gheata in pahar pentru nici o pagina de scandal? Pai Similea nici n-a apucat sa-si puna târlicii sa ajunga la tastatura, saracu'.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.