Jump to content

Sa ne traiasca sarbatoritii zilei !

Recommended Posts

• 3 weeks later...
Posted (edited)

Patriotismul e desuet. La Multi Ani !  :)

Din pacate numai la noi e desuet, cand vine vorba de 4 iulie sau 14 iulie pentru aia nu mai e desuet? Ca sa nu mai zic de coreeni sau rusi sau chinezi...

Edited by Catalin BMW
Posted

singura chestie este ca ar fi fost frumoasa o zi nationala in timpul verii,nu o zi de decembrie posomorata si friguroasa in care se face noapte la 5

e de cacat.de fapt in ton cu starea natiunii

uitati va la americani sau francezi cum se pot bucura de zilele lor nationale

noi stam si dardaim cu mucii in nas uitandu ne la o manifestare de multe ori patetica

era mult mai misto pe vremea raposatului,strict calendaristic vorbesc,nu alte semnificatii

Posted

+1 Sly. Eu desi nu sunt monarhist, cred ca ziua nationala ar fi trebuie sa fie 10 Mai. Bine, eu cred ca si imnul national e ales nepotrivit, deci nu puteti pune baza-n mine.

Posted (edited)

singura chestie este ca ar fi fost frumoasa o zi nationala in timpul verii,nu o zi de decembrie posomorata si friguroasa in care se face noapte la 5

e de cacat.de fapt in ton cu starea natiunii

uitati va la americani sau francezi cum se pot bucura de zilele lor nationale

noi stam si dardaim cu mucii in nas uitandu ne la o manifestare de multe ori patetica

era mult mai misto pe vremea raposatului,strict calendaristic vorbesc,nu alte semnificatii

Pai daca astia au scos 23 august ca zi nationala...ca cica era zi comunista.

Cu toate ca, dpmdv, mai semnificativa ar fi unirea din 1859 de la 24 ianuarie pentru ca atunci s-a creat statul Romania prin unirea celor doua principate...

Edited by Catalin BMW
Posted

Mi-au placut astia de la Digi24 azi. Au mai primit un premiu APTR pentru documentarele despre ziua regelui. Bravo lor !