Flappy Posted August 7, 2014 Report Posted August 7, 2014 pe supcek. Si i-as trimite o poza lui romica. Quote
Pole Posted August 7, 2014 Report Posted August 7, 2014 nu inteleg de ce, sunt femei de o sute de ori mai misto decat aia. la o adica, am vazut femei mult mai misto decat asta, asa ca nu inteleg de ce as citeste ceva mai prejos. ma refer la poza cu udrea. edit: mama ce chiloti deltaplan are. Quote
Flappy Posted August 7, 2014 Report Posted August 7, 2014 cand m-am imbatat bine, am mai ars si cate o urata. N-are rost sa ma c.c pe mine. Quote
umbrella Posted August 7, 2014 Report Posted August 7, 2014 ideea de a o foote pe udrea e misto si nu numai prejos si presus Quote
Pole Posted August 7, 2014 Report Posted August 7, 2014 ... mea,toti am vazut si urate, nu asta era ideea. pardon, mai putin KIP, caruia nu i se scoala decat la fotomodele de catalog. Quote
umbrella Posted August 7, 2014 Report Posted August 7, 2014 (edited) sa-mi bag paru, cum ar fi ma sa ajungi acasa cu durere-n carici si sa spui: ba, am footut-o pe udrea si sa nu mai faci nimic, da' nimic pana a doua zi, asa drept rasplata Edited August 7, 2014 by umbrella Quote
KIP Posted August 7, 2014 Report Posted August 7, 2014 Pai as citeste-o pe Udrea, in plm. Si nu e vreun model de catalog. Quote
Flappy Posted August 7, 2014 Report Posted August 7, 2014 cati ani are Tanti Nutzi? 38? 39? Gasit. 41. Nu mi-ar veni. Nu stiu de ce. Teoretic. Practic nu stiu. Quote
Pole Posted August 7, 2014 Report Posted August 7, 2014 o da, in crudu as indesa mielu cu porcenie, pe sistem nespalat la ... sa-mi clateasca balosu transpirat dupa sala, cu finalizare in ochi, s-o usture. Quote
Flappy Posted August 7, 2014 Report Posted August 7, 2014 ce sa fie? Asa-i vine omului sa-i faca nici n-am cum sa intervin, pentru ca toata lumea e ontopic. Quote
umbrella Posted August 7, 2014 Report Posted August 7, 2014 bai mie mi se pare chiar diferit similea nici de famei nu vorbeste ,nici barbatii nu-i plac similea e genul romantic si ascuns, tine doar pentru el noi suntem usor badarani, pentru el similea, similea... Quote
Laur Posted August 7, 2014 Author Report Posted August 7, 2014 Ma simt nevoit sa intervina LEU. Quote
verssatu Posted August 7, 2014 Report Posted August 7, 2014 Ma udrea nu e rea ca animal, mai putin muianul pătrat de steven segal. Bine, la băutură găsesti o perdea sa-i înfăşori bostanul şi să dai pe stil orchestra, pe tot portativul până leşină sufocată de propriile secreţii. Acum am văzut ce buric futabil are, pariu că te lasă să-i pui cârlige de rufe pe sfârcuri şi labii, cu o şosetă îndesată în maxilarul ăla vânjos si un cablu electric neizolat să-i ameninți corcoduşa. Quote
SLY Posted August 7, 2014 Report Posted August 7, 2014 da.pare genul de dominatrix,similea e mai in tema Quote
SLY Posted August 7, 2014 Report Posted August 7, 2014 pai evident,de la stimnoicine stii si tu Quote
Recommended Posts