Jump to content

Topicul devoratorilor de publicitate

Recommended Posts

Posted

fireste. nu asta era sa-si ia ceva bataie de la niste golani dintr-un club prin Bucuresti ? mai demult cand filma nush ce cacat de B rated movie pe la noi...

Posted (edited)

Nu-i chiar asa. Intreaba pe oricine face sport de contact si o sa-ti spuna ca mai ales pentru varsta lui, Van Damme chiar stie. Oricum, Bruce Lee e din alt film, n-are rost comparatia. Mai sunt oricum actori care sunt foarte buni dar au aparut in filme mult mai slabe. Revin mai incolo cu exemplu, acum nu-mi aduc aminte.

P.S.: Michael Jai White

P.P.S: pentru cine stie cine-i Kimbo Slice

http://www.youtube.com/watch?v=wdPP0TmqKiU

Edited by ZyZ
Posted (edited)

@ZyZ:

Ar fi culmea sa ma implic acum intr-o discutie Van Damme versus .....

A fost sportiv prin '80, de atunci a dus o viata de alcoolist vedeta. A luat bataie de la multi, mai ales prin cluburi, fiind beat.

Kimbo Slice e un actor de ocazie. Profesia lui e de luptator. Asa si Mike Tyson a jucat prin filme. Uite, asta de exemplu nu cred ca l-ai putea vedea sa ia bataie prin cluburi.

Edited by Bogdan
Posted

Nu contest, dar e unul din actori care chiar e sportiv la baza. Aici voiam sa ajung. Oricum, treaba cu luat bataie in cluburi, chiar si fara sa fii beat, tine de atatea variabile incat mi se pare irelevanta.

Posted

Ba da, dar nu conteaza. Astia sunt doar niste actori.

Ma rog, exista Chuck Norris, Jet Li, inainte era Bruce Lee. Aia chiar stiau sa se bata. Van Damme e doar un actor.

Eu la afirmatia asta ma refeream, si-ti spuneam ca e in aceeasi masura actor si sportiv ca si Chuck Norris sau Jet Li, de exemplu. Bruce Lee n-are ce cauta aici, cum n-are ce cauta nici tipul de mai sus, ala a trait pentru arte martiale.

Posted

Eu la afirmatia asta ma refeream, si-ti spuneam ca e in aceeasi masura actor si sportiv ca si Chuck Norris sau Jet Li, de exemplu. Bruce Lee n-are ce cauta aici, cum n-are ce cauta nici tipul de mai sus, ala a trait pentru arte martiale.

Practic nu conteaza, deci o las cum a cazut.

Posted (edited)

deci are o fata de putrezit in pishat si niste pungi sub ochi, de betiv de Vaslui.

lol

drunk_meme_52262359225.png

Edited by Laur
Posted (edited)

Bai deci le-a luat un sfert de ora sa-si dea seama ca 3.14z2killer e o clona. Haidi uaaaaaai  :lol:

Edited by ZyZ
  • Upvote 1
Posted

da, iei din alaea si o sa ai o fata asa misto ca Van Damme si Stallone, de zici ca li se lupta fata cu gravitatia de pe Jupiter.