Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)

Sau dai reset la navi: 

eject + eject + mute (daca nu ai rabdare sa astepti restartul)

Singura treaba la chestia asta e ca o sa-ti apara eroare la diagnoza(eroare ca si-a luat restart :P)

LE: ca sa nu se inteaga gresit, este ok puteti sa folositi metoda dar in cazul in care faceti o diagnoza sa stiti de unde aveti eroarea. Eroarea nu apare pe bord deci e ok.

Edited by siulian
  • 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
Posted

Au aparut si DVD-urile pentru navigatie CCC - Europe PROFESSIONAL 2014

Linkul pe PM - gratis :D

Le-am descarcat, mersi.

Dar nu e si Romania, Bulgaria, Serbia etc. Pe mine astea ma interesau in principal Alt link exista ? Cu varianta 2013 macar dar sa contina si tarile astea,

Posted (edited)

Pitbul are linkurile de la mine. I le-am dat cand am deschis topic pe bmwclub. D-aia zic ca sunt bune. Le-ai downloadat sub forma de torrent, nu?  Dupa dezarhivare ai 3 DVD-uri. Pe tine te intereseaza DVD 3. 

Varianta pt CCC are Romania indiferent de an.. 2008-2014.. si cel mai probabil si cele mai vechi.. pe care eu nu le-am testat.

Daca nu reusesti, zi-mi ce anume ai downloadat si iti explic ce si cum.

DVD1 - Western Europe: 
Andorra, Belgium, France, Gibraltar, UK, Ireland, Luxemburg, Monaco, Netherlands, Portugal, Spain 
DVD2 - Central Europe:
Austria, Belgium, Germany, Croatia, Denmark, Italy, Liechtenstein, Luxemburg, Netherlands, San Marino, Switzerland, Slovenia, Czech Republic, Vatican City
DVD3 - Eastern Europe:
Bulgaria, Belarus, Croatia, Estonia, Latvia, Lithuania, Finland, Greece, Hungary, Norway, Poland, Romania, Russia, Sweden, Slovakia
Edited by rashpy
Posted

Am descarcat din nou. Arhivate am 6 fisiere de la part 1 la part 6. Pe oricare as incerca sa o dezarhivez imi zice ca, contine acelasi lucru si anume 2014 professional DVD 1.

Posted (edited)

Nope. Dar esti pe drumul cel bun. Folosesti winrar? Da click dreapta pe oricare din arhive si alege "extract here" (o singura data, doar pe una din parti.. Alege part 1 de ex). Iti vor aparea 3 dvd-uri. Nu poti sa le extragi separat. Sunt "legate" arhivele alea 6. Zi-mi daca merge. Daca vrei te pot ajuta prin team viewer.

Edited by rashpy
Posted

Hai ma ce naiba ca stiu cum sa dezarhivez un fisier. Doar ca nu l am lasat pe niciunul sa se dezarhiveze fiindca am vazut ca toate au dvd 1.

Posted

Inca nu am apucat dar am incercat cu varianta 2013. Am scris imaginea pe DVD verbatim la viteza 1, l-am verificat dupa scriere, totul ok, dar unitatea dvd a masinii nu-l vede. Unitatea de CD a masinii si magazia din torpedou vad imediat CD-urile trase pe calculator. Am la X5 tot ccc si vede DVD-ul. Deci, ce plm are ?

Posted

Hmm.. nu e vroba de update de soft.. e posibil sa aiba ceva unitatea DVD.. Ai facut o alegere foarte buna cu Verbatim. CD-uri cu muzica citeste din unitatea DVD?

Posted

O intrebare tampa: eu cum pot updata NAVI la mine, deoarece vad ca este din 2012 si deja multe din sesurile giratorii din Brasov nu le stie / cunoaste?

Prin aceasi procedura? Dat torent jos...etc...

Posted

O intrebare tampa: eu cum pot updata NAVI la mine, deoarece vad ca este din 2012 si deja multe din sesurile giratorii din Brasov nu le stie / cunoaste?

Prin aceasi procedura? Dat torent jos...etc...

Eu am luat DVD-urile de pe torrent si apoi am cumparat un cod FSC pentru activare de la un lituanian...50 de euro parca m-a costat codul. Am instalat singur, e banal. Cel mai important lucru este codul FSC care se da pe baza VIN-ului.