Jump to content

Sfaturi masini puse la vanzare in tara si nu numai

Recommended Posts

Posted

In dacie luasem si eu o mini bâtă de baseball, era din ceva lemn alb, îmi şi închipuiam cum s-ar vedea sângele şi dinţii pe ea. Acum e un fel de făcăleţ pentru foi de plăcintă.

Copil bolnav, am iesit la bătaie cu o limbă din aia de pantofi, din fier de juma de metru, era luata de la ruşi.

Posted

Apropos. Acum multi ani un tampit d-asta mai tocilar a luat bataie de la niste idioti din cartier. Asa ca s-a dus nebunul ochelarist in casa si a revenit cu o arma 2 in 1. Ciocan de snitele si toporisca. Si l-a alergat pe tampitul ala care l-a batut mai tare pana s-a bagat ala sub o masina. Si acum imi vine sa rad. :lol:

Eu radeam, nu aveam treaba, dar putea sa-l omoare pe fraier. Avea si lacrimi in ochi, era full retard.

Posted

imi amintesc ca la o intalnire, m-a intrebat daca am o bircheta si avea o privire care m-a pus in defensiva instant. daca imi infigea un cutit in aorta, jur ca nu ar fi venit ca o surpriza.

pur si simplu in ochii lui, luceste nebunia.

Posted

sa inteleg ca e vorba de zile pana se intampla?

il vedem la stiri deci?

si or sa ne ia astia interviuri...

sa ascultam un fost coleg de pe mistret forum care se cunostea cu inculpatul

-pe forum am inteles ca te numeai polepozition

-da, l-am cunoscut la o intalnire de pasionati, mi-a cerut o bricheta si mi-a parut ca e un om normal, am inteles ca lucra la banca ...

-nu inteleg de ce a facut asta

:lol:

Posted

Anuntul are 1840 de vizualizari. Sa dai 45k pe masina aia si s-o vezi in ce hal a fost, nu stiu cat te-ar mai consola gandul ca a fost reparata bine :)

Vanzatorul are mult sange-n coaie...

Posted (edited)

Sunteti rautaciosi, eu sunt convins ca a iesit totul la polish.

Evident. A insistat pe alocuri, dar a avut mana. A folosit 3M, deci se explica. Edited by Bogdan
Posted

E misto ca masina este posibil sa nu mai aiba nici un airbag, ma rog alea frontale cel putin, e cu surpriza la urmatorul accident.