ZyZ Posted August 4, 2014 Report Posted August 4, 2014 Eu am vorbit serios ca mi-e rusine cu episodul ala. Radem cand ii vedem pe rusi si ii numim magrebieni, dar cand noi facem la fel se cheama ca avem coaie. Nu-i chiar asa. Oricum, in Iasi eram infinit mai nervos decat sunt acum. Nu-mi place s-o spun, dar e vizibila diferenta de civilizatie. Quote
Simi ON Posted August 4, 2014 Report Posted August 4, 2014 erai pusti cu mintea-n ciutura, ca noi toti, de altfel. bai, nu fac pe sfantu pavel, ultima oara m-am certat cu unu umflat prin primavara, care s-a luat dupa mine sa ma bata Quote
Simi ON Posted August 4, 2014 Report Posted August 4, 2014 IFX, poti face split si duce discutia asta pe ciat? Io habar n-am cum. Nu merit functia acordata ma Si ai fugit ? pana la masina de militie, la ai carei ocupanti am tipat sa se dea jos. evident, urmaritoru a fost descumpanit, ca prea s-au dat repede apoi am plecat veseli spre carusel Quote
Simi ON Posted August 4, 2014 Report Posted August 4, 2014 ZYZule, din gasca mea de altadata, doar unu purta bete din astea cu el in masina culmea, era militian culmea, dupa doi ani nu mai era poate si din cauza asta am o repulsie evidenta fata de astfel de obiceiuri Quote
ZyZ Posted August 4, 2014 Report Posted August 4, 2014 Deci acum ai repulsie fata de carusel sau fata de cocosei ? Quote
Bogdan Posted August 4, 2014 Report Posted August 4, 2014 Gaborii au si obiceiul ala prost de a purta pistol cand nu sunt la munca. Il iau acasa dupa ei, se plimba cu el peste tot. Asta desi nu intervin niciodata, nu se baga, n-au treaba. Mentalitate cretina de militian. La militieni ma enerveaza cel mai mult ca trebuie sa le spuna tuturor ca sunt gabori. Si au cartile alea de vizita de neam prost pe care le primesti chiar daca nu i-a intrebat nimeni de sanatate. Mueee deci. Quote
Flappy Posted August 4, 2014 Report Posted August 4, 2014 eu nu pot sa fac nimic, scriu de pe sapuniera. Si rad, evident. Quote
ZyZ Posted August 4, 2014 Report Posted August 4, 2014 Am doi amici in Iasi care au fost in DIAS, asta dupa ce unul din ei a fost ceva vreme prin Legiunea Franceza. Super tari oamenii, de caracter, tineau la gluma, fara figuri. Dar cand era de batut...n-aveau mama, n-aveau tata. Quote
Bogdan Posted August 4, 2014 Report Posted August 4, 2014 poate aia de-i stii tu Ciupa Da, tu ii stii pe aia intelectuali, plini de smerenie si demnitate. Pe unul singur pe care-l cunosc pot spune ca-l respect. E Karatemaster de pe bmwclub. Ala e intr-adevar mare om, mare caracter. Quote
SLY Posted August 4, 2014 Report Posted August 4, 2014 similea are un nunchaku de ala din lemn de coada de matura cu care merge pe mobra 2 Quote
Simi ON Posted August 4, 2014 Report Posted August 4, 2014 similea are un nunchaku de ala din lemn de coada de matura cu care merge pe mobra pirogravat Quote
Bogdan Posted August 4, 2014 Report Posted August 4, 2014 (edited) Mai e un manelism d-asta intalnit la politisti si la cei care lucreaza in sistemul de justie. Isi pun la numar LEX si JUS. Cavalerii justitiei, mana dreapta a legii, alea alea. Edited August 4, 2014 by Bogdan Quote
Simi ON Posted August 4, 2014 Report Posted August 4, 2014 Am doi amici in Iasi care au fost in DIAS, cand era de batut...n-aveau mama, n-aveau tata. eu stiam doua fete care, cand e vorba de alcool si distractie, n-aveau mama, n-aveau tata. 2 Quote
manole2000 Posted August 4, 2014 Report Posted August 4, 2014 (edited) erai pusti cu mintea-n ciutura, ca noi toti, de altfel. bai, nu fac pe sfantu pavel, ultima oara m-am certat cu unu umflat prin primavara, care s-a luat dupa mine sa ma bata nu i-ai dat mawashi la oua? Edited August 4, 2014 by manole2000 Quote
manole2000 Posted August 4, 2014 Report Posted August 4, 2014 Probabil l-ai suparat tu cu ceva, altfel nu te alerga el... Quote
Cosmin Posted August 4, 2014 Report Posted August 4, 2014 (edited) Mai e un manelism d-asta intalnit la politisti si la cei care lucreaza in sistemul de justie. Isi pun la numar LEX si JUS. Cavalerii justitiei, mana dreapta a legii, alea alea. Da da da, stiu ce zici. Unul cu care colaboram avea "LAW". Avand in vedere ca persoanele de pe-aici se exclud , imi permit sa zic ca, din experientele pe care le-am avut, avocatii sunt o natie tare urata de oameni. Pana acum cateva luni aproape ca lucram cu cate unul in fiecare zi. Acum e mai bine! Edited August 4, 2014 by Cosmin Quote
ZyZ Posted August 4, 2014 Report Posted August 4, 2014 Bre, nu prea poti da mawashi la oua, decat daca are ala vreo 3m. Quote
Bogdan Posted August 4, 2014 Report Posted August 4, 2014 Cred ca vroia sa-l ia pe Similea peste picior, mawashi fiind cureaua pe care un rikishi (luptator sumo) o poarta. Quote
Recommended Posts