Laur Posted August 4, 2014 Author Report Posted August 4, 2014 Eu am o teava mai groasa la vreun metru asa, o tin de cand m-am chinuit odata sa desfac un prezon strans prea tare la pistol, double win. Quote
SLY Posted August 4, 2014 Report Posted August 4, 2014 mai puneti careva clipul ala de la rusi,cu ala care si o ia original in trafic Quote
WLF Posted August 4, 2014 Report Posted August 4, 2014 Un box din ala mi-ar place si mie, e discret. Nici nu stie ce l-a lovit. Acum vreo 20 de ani l-am batut pe unu la scoala, de fapt l-am prins pe drumu spre casa de la scoala, si mi-am pus un ghiul din ala de taran facut din piulita, i-am facut fractura de piramida nazala, era sa fiu exmatriculat, maica-sa era avocat i-a speriat pe ai mei ca nu stiu ce imi face, plm, pana la urma ai mei i-au dat bani sa nu mai faca scandal. Ala ma prinsese cand ii buzunaream pe colegii lui in vestiar, si saracu tot el si-a luat-o nevinovat. Quote
Pole Posted August 4, 2014 Report Posted August 4, 2014 Alea sunt foarte periculoase. Ii faci nasul pe toata fata. Eu am vazut acum cativa ani o faza foarte tare. Au iesit doi sa se bata si unul l-a pocnit pe celalalt in cap cu extinctorul. haha, cand traia tata, la fel i-a spus cineva si lui, ca e periculos, tata i-a zis "nu, nu e periculos, e eficient" ma rog tata era putin nebun, a fost biker in tinerete, aventurier, o ardea jesse james. Quote
Flappy Posted August 4, 2014 Report Posted August 4, 2014 d-ala de il strangi in pumn? pai nu-i bataie aia, ma trisorilor. Quote
Bogdan Posted August 4, 2014 Report Posted August 4, 2014 haha, cand traia tata, la fel i-a spus cineva si lui, ca e periculos, tata i-a zis "nu, nu e periculos, e eficient" ma rog tata era putin nebun, a fost biker in tinerete, aventurier, o ardea jesse james. Pune o poza daca tot are o poveste. E din alama sau din fier? Imi plac chestiile astea vintage. Quote
SLY Posted August 4, 2014 Report Posted August 4, 2014 mda. eu pun niste sapun intr un ciorap ud. 1 Quote
Pole Posted August 4, 2014 Report Posted August 4, 2014 Un box din ala mi-ar place si mie, e discret. Nici nu stie ce l-a lovit. Acum vreo 20 de ani l-am batut pe unu la scoala, de fapt l-am prins pe drumu spre casa de la scoala, si mi-am pus un ghiul din ala de taran facut din piulita, i-am facut fractura de piramida nazala, era sa fiu exmatriculat, maica-sa era avocat i-a speriat pe ai mei ca nu stiu ce imi face, plm, pana la urma ai mei i-au dat bani sa nu mai faca scandal. Ala ma prinsese cand ii buzunaream pe colegii lui in vestiar, si saracu tot el si-a luat-o nevinovat. lol, pai il aveam pe mana cand ai venit atunci la mine, ca nu stiam cum se va termina discutia, apoi l-am lasta sa alunece in buzunar ca am vazut ca nu-i rost de caftela... plm, nu stiam daca nu esti vreun nebun, Quote
Bogdan Posted August 4, 2014 Report Posted August 4, 2014 (edited) Nu m-am putut abtine. Hahahahahahahahaha! Edited August 4, 2014 by Bogdan Quote
Pole Posted August 4, 2014 Report Posted August 4, 2014 Pune o poza daca tot are o poveste. E din alama sau din fier? Imi plac chestiile astea vintage. e acasa, ca n-am ajuns inca in faza sa umblu cu boxul prin banca )) da, e din fier, pun poza de acasa sau trec pe la garaj sa ti-l arat, cred ca are minim 50 de ani, tine cont ca tata a murit in 2007 la 72 de ani si il avea din tinerete.... Quote
WLF Posted August 4, 2014 Report Posted August 4, 2014 wlf lua taxa de protectie lol Nu luam ma taxa de protectie, pur si simplu le goleam buzunarele cand ei erau la ora de sport, si ala atunci ramasese de paza gen. Dupa aia banii aia ii investeam la biliard. Quote
WLF Posted August 4, 2014 Report Posted August 4, 2014 Eram cam cleptoman in perioada aia, tre sa recunosc. Quote
ZyZ Posted August 4, 2014 Report Posted August 4, 2014 Eu nu mai umblu cu nimic in masina. Sunt cretin invers proportional cu inaltimea. Mai bine sa n-am motive de dosar penal. Tre' sa caut un filmulet, cu unul pe care l-am oprit in centrul Iasului, intr-un sens giratoriu si i-am dat 5 minute prin geamul de la sofer ca se luase de nevasta-mea. Pot fi foarte retardat cand mi se pune pata. Si-acum mi-e rusine de episodu' ala. Quote
umbrella Posted August 4, 2014 Report Posted August 4, 2014 Pune o poza daca tot are o poveste. E din alama sau din fier? Imi plac chestiile astea vintage. unul asa am avut si eu cand eram pustan, era turnat dintr-un fel de plumb nu stiu ce s-a intamplat cu el, cred ca l-a gasit tata si pa Quote
Simi ON Posted August 4, 2014 Report Posted August 4, 2014 eu cred asa: eu cred altfel - mentalitate de meltean coclit, obicei pastrat de prin anii 90, cand orice rabla se visa rachet ca si cu garajele aflate peste tot, prin care-si tin muraturile. nu va convine, veniti cu argumente. PS - si nici NU e in ordine, legal vorbind si looooooooooooooooooooool -- am scris inainte de-a va vedea dotarile ma. railor da tot scriam Quote
umbrella Posted August 4, 2014 Report Posted August 4, 2014 mentalitate de meltean coclit, obicei pastrat de prin anii 90 si looooooooooooooooooooool -- am scris inainte de-a va vedea dotarile ma. railor da tot scriam e ok, nu cred ca se supara nimeni persoanele de fata se esclude e regula Quote
Laur Posted August 4, 2014 Author Report Posted August 4, 2014 Oricum multi nu au curaj sa foloseasca astfel de chestii, le tin doar la misto prin masina. Ca asa mai tin si eu cand plec la airsoft un pistol cu bile de iti gaureste pielea, da` doar nu ma apuc acum sa trag pe strada cu el. Quote
SLY Posted August 4, 2014 Report Posted August 4, 2014 la cate episoade din astea rusinoase de care zice zyz am avut,ar trebui sa umblu cu punga pe cap de rusine Quote
Simi ON Posted August 4, 2014 Report Posted August 4, 2014 eu vad altfel lucrurile. sa se dea cineva cu asa ceva la mine, in trafic, primul lucru la care m-as gandi ar fi ca trebuie sa moara. si l-as impusca. ei bine, starea asta atrage si genereaza la randul ei, ca intr-un cerc vicios, conflicte. asa ca am telefon mobil, pot suna la 112 ori merge la primu echipaj parcat la umbra. Quote
Recommended Posts