Jump to content

Animale de companie

Recommended Posts

• 3 months later...
  • 2 weeks later...
  • 4 weeks later...
  • 2 weeks later...
Posted

pitbull au o detenta impresionanta.si a mea sarea la doi metri de pe loc fara probleme cand era mai mica

pe copac urca usor la peste 3 metri din alergare.acum tot efortul asta depus are efecte,ca merge greu pe picioarele din spate.ii fac tratament dar are 15 ani,asta e

• 2 weeks later...
Posted (edited)

Se pare ca am lipici la necuvantatoare. Pe la ora 17, tantalaul de mai jos abia a reusit s-aterizeze pe pervazul de la bucatarie. E pui si inca nu stie sa zboare ca lumea. Si acum tot pe pervaz sta, tinand companie unui ghiveci cu menta, unui maslin si unei crizanteme :lol:

Pseudo-macaitorule Te vad! :D

post-34-0-74332000-1459282466_thumb.jpeg

post-34-0-09053600-1459282493_thumb.jpeg

post-34-0-26775800-1459282578_thumb.jpg

Edited by MAS
Posted

Zgardele alea-s la mana mea mah :)))

Ulii in Bucuresti?! :huh:

L-am verificat, e perfect intact. Se caca pe el de frica de inaltime tontu'. Daca-l trimit spre margine se trage inapoi: de la et 7 pana jos e drum luuung :lol:

Nu are inel, e pui de la cardul de porumbei care s-a aciuat p-aci, pe bloc, de cativa ani

Posted

il verific maine dimineata. Mi-a parut destul de viguros. Acum doarme ca putoarea in siguranta pervazului departe de pradatori :)

Posted

acadea cu morisca la ghiveci si o zeama tip zer suspecta, in sticla de carpatica.

ceva straniu se intampla in casa lui mas.

• Upvote 1
Posted

O fi borÅŸ.

eu ma chinui sa-nteleg ce-i cu fitilul ala înfășurat pe mana lui.

mai dureaza ceva timp, da' o s-o pricep si p-asta.

răbdare, răbdare.

Posted

acadea cu morisca la ghiveci si o zeama tip zer suspecta, in sticla de carpatica.

ceva straniu se intampla in casa lui mas.

Rita bea zer in draci. Si ai face bine sa-i faci rost sa-i dai si tu Sashei. Le face foarte bine la sistemul osos si articulatii.

Morisca si acadea la ghiveci...don't ask. :lol:

• 2 weeks later...