Jump to content

Recommended Posts

Posted

cum plm sa nu mearga din moment ce exista GTA 5 pentru PS3, insa e aiurea sa il joci pe un ps3, cand ai varianta super imbunatatita grafic, gameplay etc. si in 1080p, pentru next gen, respectiv pentru ps4.

Posted (edited)

da , dar in cazul GTA V ps3 pole are dreptate  , partea(texturile) HD si anume disc 1(la xbox) se instaleaza pe hdd-ul ps3-ului (deci ai nevoie de spatiu) , restul ruland de pe disc (la ps3 fiind bluray n-are nevoie de 2 discuri)

daca ai xbox360 atunci poti pune un stick pt cei 8GB , formatat desigur fat32

mai multe detalii

https://support.rockstargames.com/hc/en-us/articles/200155686-Grand-Theft-Auto-V-Xbox-360-and-PS3-Installation-Requirements

in concluzie pt GTA V ps3/xbox 360 sunt necesari 8GB liberi HDD.

Edited by Krebs
Posted

cum plm sa nu mearga din moment ce exista GTA 5 pentru PS3, insa e aiurea sa il joci pe un ps3, cand ai varianta super imbunatatita grafic, gameplay etc. si in 1080p, pentru next gen, respectiv pentru ps4.

Sigur a postat similea de pe contul lui pole!

Posted

ai avansat la GTA Krebs ? acum am planuit sa dam spargerea la magazinul ala de bijuterii, urmeaza s-o punem in practica, e faina tare povestea jocului, imi place :D inca nu a intrat in schema dementu ala.

Posted

ce sa mai zic  de nenorocitii ca mine care mai tin cu dintii de pc-ul lor..

Posted

Să-mi bag ... daca mai intreb ceva, zici că cine nu are ps4 e ceva caveman, un acefal cu un coi putred.

ia ca-mi iau si io un ps3 d'ala cu 650 de lei, plm, sa vad daca ma pot obisnui cu controllerul la shootere, ca numa' d'alea vreau sa joc.

Posted

ps3 merita doar dintr-un singur punct de vedere, mult mai ieftin !

atat consola cat si jocurile.

a , iar ca sa joci online pe ps4 iti trebuie abonament ps+ pe cand la ps3 nu este necesar.