Jump to content

Funny Stuff

Recommended Posts

Posted

umbrella e foarte la curent cu ce posteaza putzibelele pe facebook.

bravo bre :)

PiÅŸtoaei Carmen-Elena

Acum 2 ore
Nu ai fost acolo pentru mine....intr-o zi in care chiar....chiar am avut nevoie de tine......

cred ca avea nevoie, sa stiti. de ce nu va implicati?
Posted

de cand mai e si obosita aia penala de trasca bunaciune lol?

cred ca sunt centuriste mai rasarite ca aia

numai izman ar putea sa ne confirme

Posted

ele n au nici o vina ca se ocupa cu suptu oficial

gaoazele de la tabloide organizeaza toate regiile astea,ca sa aiba ce da in fituicile lor slobozite

Posted

pamflet :lol: 

Gâdea: Alo, Mirceo, vii È™i diseară la mine-n emisiune, da?

Badea: Nici n-am plecat, coae, sunt aici, în studio, am vorbit singur toată noaptea, te aÈ™tept.

Gâdea: Bine, pa.

Badea: Bine, pa. STAI.

Gâdea: Stau.

Badea: Vreau să-È›i vorbesc puÈ›in despre EL. Despre cum nu a făcut “pactul cu diavolulâ€, despre cum nu a renunÈ›at la demnitate È™i la onoare. Dacă ar fi renunÈ›at, uita toată lumea instantaneu că a spălat bani.

Gâdea: Dar nu a renunÈ›at! Și pentru asta îl respect. Doamne, cât îl respect!

Badea: Când am vrut să fim martori activi, ne-a transmis că e războiul lui, iar noi suntem jurnaliÈ™ti È™i treaba noastră e să ne batem joc de meserie, să o compromitem iremediabil.

Gâdea: È˜i să-l pupăm în cur.

Badea: Ceea ce È™i facem, căci i-am respectat mereu punctul de vedere. Doamne, cât îl mai pupăm în cur!

Gâdea: Când am fost atacaÈ›i de criză, ne-a apărat, ne-a dat salariile la timp. ÃŽn timp ce posturile TV au căzut unul după altul, noi am rămas în picioare ÅŸi ne-am putut È™terge în continuare la cur cu meseria de jurnalist.

Badea: Pare greu de crezut, dar am zâmbit mult în ultimii ani. La fiecare atac de la ora 6, am zâmbit È™i am mers mai departe. Râd, uneori, È™i când m-apucă din senin să mă dau cu capul de pereÈ›i sau când îmi văd un ochi că-mi zvâcneÈ™te singur, ore în È™ir. Râd È™i refuz să-mi iau pastilele. Sunt băsiste.

Gâdea: Da’ È™tii că râsul tău, râsul nostru de demenÈ›i s-ar putea să-l coste. O să-l bage la răcoare. Dintr-o clipă în alta, vor face anunÈ›ul.

Badea: Ce ne facem? Ce-o să mai lingem? Doamne, cât o să-mi lipsească! ÃŽl mai luam p-ăsta micu’ la pupăcit È™i-mi imaginam că e EL, dar, în ultima vreme, nu prea mă mai lasă Carmen singur cu el, că m-a auzit când îi spuneam “dom’ profesorâ€.

Gâdea: Eu am un urs de pluÈ™ cu care dorm, ca să pot să-l iubesc la orice oră m-apucă. Cel mai rău e în week-end, în serile în care n-am emisiune È™i nu apuc să-mi iau doza.

Badea: Oare ce-o să ne facem fără el?

Gâdea: Vremea râsului a trecut.

Badea: Nebunia acestor zile e È™i războiul nostru. Sau războiul e nebunie, nu mi-e prea clar, da’ pastile tot nu iau. Sunt băsiste.

Gâdea: Vom continua să ne batem joc de jurnalism.

Badea: È˜i să îl respectăm pe EL. Doamne, cât îl respect! Mă duc să mă dau cu dinÈ›ii de pereÈ›i ritmic, vreo două ore. După care o să-mi prind o mâna-n ușă. O să mă facă să mă simt mai bine.

Gâdea: È˜i io mă duc să îmi iau ursul. Pa.

• Upvote 1