Pole Posted June 18, 2014 Report Posted June 18, 2014 lol, mai e unu, tot in poza 2, in papuci sa moara ma-sa in camasa cu patratele. edit: ah, deci are si ochelari de soare, se vede in poza 3. ai de plm... Quote
Simi ON Posted June 18, 2014 Report Posted June 18, 2014 n-ati remarcat freza tatuatului, de unde trag concluzia ca e normala Quote
umbrella Posted June 18, 2014 Report Posted June 18, 2014 tatuatu' ca tatuatu', dar asta, poponarul avocat vad ca nu are prieteni e singur ciupa da un sms lu' mas pe uatzap Quote
KIP Posted June 18, 2014 Report Posted June 18, 2014 Ati luat-o razna si nici n-ati mai vazut-o pe aia in tatele goale. Quote
umbrella Posted June 18, 2014 Report Posted June 18, 2014 eee, am vazut-o pe aia cu bandizolir pe sfarcuri Quote
Bogdan Posted June 18, 2014 Report Posted June 18, 2014 Cand il vezi pe avocatul anusului ala, cam greu sa mai remarci altceva. Quote
mihaiMAN63 Posted June 18, 2014 Report Posted June 18, 2014 http://www.pbh2.com/wtf/close-call-gifs/2/ Quote
raekwon Posted June 18, 2014 Report Posted June 18, 2014 (edited) In spiritul CM de Fotbal [cam veche..dar merge] - Victor Piturca facts: „Ce vrei să te faci când o să fii mare?â€, l-a întrebat MoÅŸ Crăciun pe PiÅ£i, când avea 2 ani. „VorbeÅŸti cam mult, tataie†i-a răspuns el. AC Milan l-a contactat cândva pe PiÅ£i pentru a-i propune postul de antrenor. Răspunsul a fost: „când patronul n-o să mai apară la televizorâ€. „Dar e primul-ministru al Italieiâ€, au replicat italienii. PiÅ£i închisese deja telefonul. Un cazino din Las Vegas a venit odată acasă la PiÅ£i pentru a juca la ruletă. A pierdut banii ÅŸi a plecat. Jerry Seinfeld ÅŸi Mr. Bean s-au chinuit degeaba trei ore pentru a-l face pe PiÅ£i să râdă. Singurul care i-a smuls un zâmbet lui PiÅ£i a fost ArÅŸinel – când l-a rugat să nu-i ia banii pierduÅ£i la poker. Roger Federer s-a oprit odată în timpul unui partide, intrebând cine face banking cu Victor PiÅ£urcă. PiÅ£i s-a întâlnit odată cu Băsescu ÅŸi i-a strigat „RuÅŸine!â€. Băsescu a lăsat capul în jos, ruÅŸinat. Preluat de aici Edited June 18, 2014 by claudiusnc Quote
umbrella Posted June 19, 2014 Report Posted June 19, 2014 http://www.click.ro/news/extern/Kyle_Jones-relatie-iubita-sex-batranica-Marjorie_McCool_0_1853814697.html Quote
umbrella Posted June 19, 2014 Report Posted June 19, 2014 citeste si textul americanul preferă, în locul femeilor sexy cu piele de bebeluş, bunicuţe zbârcite cu sânii lăsaţi. Deşi bătrânica de 91 de ani e stafidită şi pârâie din toate încheieturile, Kyle se declară cel mai satisfăcut bărbat din lume Quote
raekwon Posted June 19, 2014 Report Posted June 19, 2014 O arde pe baba de 5 ori pe zi. Scarbos rau. Cred ca ala are probleme psihice sau de vedere. Quote
Krebs Posted June 19, 2014 Report Posted June 19, 2014 (edited) masina : porsche panamera , numar Italia sofer : Torje pasager : papusa masculina geam deschis pe fata(la sofer) si ramaneau in urma in coloana deoarece cei doi isi trageau selfie in porsh , i-am surprins in momentul in care isi impartaseau pozele din telefon proaspat facute Edited June 19, 2014 by Krebs Quote
F&F Posted June 19, 2014 Report Posted June 19, 2014 Nu știu. Ma întreb, mai degrabă, ce e funny la faza asta. Quote
Pole Posted June 19, 2014 Report Posted June 19, 2014 daca te uiti cu atentie in fundal, in balconul blocului din plan indepartat, este una in tatele goale care tine o pancarta in maini pe care scrie "eu de azi..." si mai departe nu mai disting. Quote
raekwon Posted June 19, 2014 Report Posted June 19, 2014 Zid de beat ala din fundal! http://www.youtube.com/watch?v=3RJXP1tfSBM Noi legături între familia Băsescu şi interlopi? În garajul lui Bercea Mondialu s-a găsit flota "E 2 noaptea şi ei se plimbă cu vaporul prin bătătură", a bombănit un alt locuitor din Drăgăneşti-Olt. Un feribot, 4 mineraliere şi câteva zeci de şlepuri şi barje au fost descoperite recent într-un garaj al cunoscutului interlop Bercea Mondialu, întărind suspiciunile privind o posibilă legătură între acesta şi familia preşedintelui Băsescu. Poliţiştii care au făcut descoperirea fuseseră chemaţi de vecinii lui Bercea, care s-au plâns că acesta nu-i lăsa să doarmă pe timpul nopţii. Sursa zgomotului a fost identificată ca fiind sirena unui cargobot de mari dimensiuni, cu care copiii lui Bercea navigau prin curte la ore inadmisibile. "E 2 noaptea şi ei se plimbă cu vaporul prin bătătură", a bombănit un alt locuitor din Drăgăneşti-Olt. "Nu mă interesează că-i cadou de la Băsescu, poate să fie şi de la amiralul Wellington, eu vreau să mă odihnesc, am copii mici, ce dracu."Întrebat privind originea flotei comerciale găsite în garajul lui Bercea Mondialu, Traian Băsescu a ridicat însă din umeri. "Nu i-am dat-o eu. Pe vremea când am vândut-o pe nimic către tot felul de hoţomani, nici măcar nu îl cunoşteam pe cumătrul Bercea." Sursa Quote
umbrella Posted June 20, 2014 Report Posted June 20, 2014 daca te uiti cu atentie in fundal poza este asta trebuie sa stii din ce unghi sa o privesti, ca sa-ti inlforeasca un zambet in coltul gurii interesant cum cade lumina 1 Quote
umbrella Posted June 20, 2014 Report Posted June 20, 2014 casa de piatra https://www.facebook.com/photo.php?v=642327775802938&set=vb.100000771646625&type=2&theater Quote
raekwon Posted June 20, 2014 Report Posted June 20, 2014 (edited) Nu fii bah murist... https://www.youtube.com/watch?v=nueUwR_Rsvk Edited June 20, 2014 by claudiusnc 2 Quote
umbrella Posted June 20, 2014 Report Posted June 20, 2014 macar stiu cum sa va injur cand ma suparati sunteti muristi 1 Quote
Pole Posted June 20, 2014 Report Posted June 20, 2014 mama ce fata de copil abuzat in cur are, sa-mi vad una. asta daca nu a strans-o la maro macar o data, n-am facut nimic. Quote
SLY Posted June 20, 2014 Report Posted June 20, 2014 da,pare recuperat de la casa de copii autisti mai are si 1,50 Quote
Recommended Posts