Jump to content

Telefoane, tablete si alte gadget-uri.

Recommended Posts

Posted

Ete ..., pai oricum n am pe ce sa redau 4k. Ziceam asa ca e chestie misto. Eu am nevoie sa ma leg la ipad si nu pot cu alt telefon. La iphone ma enerveaza ecranul ala minuscul. O sa il schimb cu 6 cand se lanseaza.

Posted

la 5s parca tine mai mult la browsing. Display mic probabil.

Daca vrei, ia-ti extended battery la s4. Te alegi cu ditamai caramida, dar uiti vreo 4 zile de el. Arata cam scarbos totusi, ma gandesc ca nu te tenteaza :).

Posted

La s4 chiar nu ma pot plânge de baterie. Oricât îl abuzez, tot ma tine de dimineață până seara.

Aplicațiile își fac auto refresh cred ca din ora în ora, serviciul de date e tot timpul ON, vorbesc, navighez, Youtube, facebook, Yahoo messenger, citesc știri, etc și foarte rar trebuie sa îl pun la încărcat în timpul zilei...

Posted

La s4 chiar nu ma pot plânge de baterie.

Asta pt ca nu ti a explodat inca

Posted

Gata is pe 5s. E ok display up doar ca Mai mic

Ah is merge Mai repede netul pe plan date

Dar e Mai frumos :)

Plm tre sa scot autocorrect

Posted

La s4 chiar nu ma pot plânge de baterie. Oricât îl abuzez, tot ma tine de dimineață până seara.

Aplicațiile își fac auto refresh cred ca din ora în ora, serviciul de date e tot timpul ON, vorbesc, navighez, Youtube, facebook, Yahoo messenger, citesc știri, etc și foarte rar trebuie sa îl pun la încărcat în timpul zilei...

Pai si, la munca nu te duci?

Virgula-i voita, in caz că