Jump to content

Sfaturi masini puse la vanzare in tara si nu numai

Recommended Posts

Posted

Stie careva care e combinatia cu site-urile de licitatii din Belgia ?
Vreau sa iau o chichineata(gen Flintstones) sa ma invart pe aici ca astia vor sa ma arda daca am numar de RO.(beep beep in freza lor de xenofobi)

Posted

Dotat si 520 dar motorul face diferenta. Adica, vrei sa ai o masina de taiat iarba sau un BMW adevarat ?

No offence ptr cei cu 2.0. Stiu ca am facut o afirmatie cam deplasata dar luati-o in considerare doar in contextul dat, comparatia cu 530 adica.

Posted

Sper sa nu fie prea grav.  :lol:

Ma duc zilele astea sa o vad. Nenea samsar e politist, chiar el mi-a spus sa mergem la reprezentanta sa o verificam.

E cineva, pe aici, care poate verifica istoricul pe baza VIN-ului?

Posted

Vezi ca in princiupiu, toti samsarii au manevre la reprezentanta si-ti dau aia un istoric beton.

A patit-o un coleg, s-a dus cu samsarul la reprezentanta, totul a iesit ok iar dupa 1 luna in care i-a cam mancat anvelopele pe fata complet aiurea a mers la alt service unde a constatat ca a fost lovita puternic pe dreapta, airbag-urile toate sarite dar cele cortina sunt lipsa nemaifiind montate. La fel si centurile, nu au mai fost inlocuite iar la un eventual accident nu vor mai pretensiona. Si a dat 28.000 pe masina.

Eu nu as avea nici cea mai mica incredere in ce zice reprezentanta.

Posted

Pai crezi ca o sa vezi tu la diagnoza airbag-uri sarite si lipsa pe masina ? Eu m-as duce la un mecanic priceput sa o verifice amanuntit.

Posted

Banuiesc ca ar trebui sa apara ceva erori.

Evident ca merg la o verificare. Oricum nu strica sa ma uit si eu, daca tot am ce imi trebuie.